sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Melania Trump razkrila kaj se dogaja v njeni spalnici!

10. 5. 2016; 04.55
Avtor: K.A.
Melania Trump
Melania Trump je bila nekoč veliko bolj zgovorna, danes pa o svojem zasebnem življenju le še redko kdaj spregovori.

Melania Trump je zadnje čase v središču pozornosti ameriških medijev, saj njen slavni in bogati mož Donald Trump bije bitko za vstop v Belo hišo. Če mu bo uspelo zmagati na volitvah, bo Melania postala prva dama ZDA. A bolj kot volilna bitka medije zanima njuno zasebno življenje, še posebej njuno seksualno življenje. Na dan so tako potegnili nekaj let star intervju, ko je Donald gostoval v radijski oddaji Howarda Sterna, Melania pa se je tekom oddaje javila v radijski studio. Takrat ni bila niti najmanj zadržana, še več razkrila je prav vse. "Midva imava izjemno seksualno življenje," je svojo izpoved takrat začela Melania in dodala, da ima trenutno na sebi komaj kaj. "Seksava vsaj enkrat na dan, včasih tudi večkrat."

Melania se je odločila, da tekom moževe volilne kampanje ne bo dajala političnih izjav in se je tako povsem umaknila iz njegove bitke za predsedniški stolček. "Odločila sem se, da ne bom vstopila v politiko, to je delo mojega moža. Zasebno sem zelo politično vpletena, z vsem sem na tekočem, vsemu sledim od a do ž. Imam svoje mnenje, ki ni vedno enako tistemu, ki ga ima Donald in mislim, da mu je to pri meni tudi najbolj všeč. To, da sem svoja osebnost in da nisem tukaj samo zato, da bi mu govorila ja in ves čas kimala njegovim izjavam," je bila odločna v nedavnem intervjuju za Harper's Bazaar.

Volilna bitka čez lužo je trenutno na vrhuncu, Melania pa lahko že prav kmalu postane prva Slovenka, ki bo zasedla stolček ameriške prve dame.

foto: Reuters

prejšnji članek
Spanje si ustvarimo po naši meri
Zdravje
Spanje si ustvarimo po naši meri
naslednji članek
Prevažanje muca v avtu
Njenih 5 minut
Prevažanje muca v avtu
#nasazenazenska
nasazenazenska