Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Križarka seksualnih užitkov prihaja v Slovenijo

6. 6. 2016; 01.19
Avtor: K.A.
Ladja
Mehiška korporacija Original Group je najela luksuzno križarko, ki bo prihodnje poletje ponudila povsem drugačne vrste oddih.

Križarka bo na svojem potovanju, ki se bo začelo v Benetkah nadaljevalo v Sloveniji in zaključilo na Hrvaškem, svojim gostom privoščila nepozabno seksualno doživetje. Že sedaj je jasno, da bo za tovrstni oddih veliko zanimanja.

Na križarki bo prostora za 690 gostov, ki bodo lahko v času devetih dni oddiha izživeli vse svoje seksualne fantazije. Med križarjenjem bodo na voljo različne seksualne delavnice za pare, različne predstave in tematsko obarvane noči. Za goste bodo organizirali tudi različne izlete, križarka se bo tako ustavila v Zadru, Splitu in Dubrovniku.

Na erotičnem oddihu bodo obstajala tudi določena pravila, ki jih bodo morali spoštovati gostje križarke. "Po polnoči na ladji ne bo smelo prihajati do prevelikega hrupa. Prav tako velja, da bodo pari lahko svoje seksualne fantazije izživeli zgolj v sobah namenjenih za takšne užitke," je dejal Rodrigo de la Peña, izvršni direktor korporacije Original Group.

Za erotično križarjenje bo potrebno odšteti najmanj 2900 dolarjev, za tiste goste, ki bodo še posebej zahtevni pa se cena lahko povzpne tudi do 10.000 dolarjev.

prejšnji članek
Aktivno v boj proti celulitu
Moda&Lepota
Aktivno v boj proti celulitu
naslednji članek
Poleti si omislite takšne "kavbojke"!
Moda&Lepota
Poleti si omislite takšne "kavbojke"!