cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Ste za seks na delovnem mestu?

7. 7. 2016; 12.38
Avtor: I. J.
služba ljubezen
Če znate biti diskretni in če se v vas pretaka kri avanturista.

Če hočete še dolgo obdržati službo, ga sicer odsvetujemo, a če znate biti diskretni in če se v vas pretaka kri avanturista, lahko preizkusite tudi nekaj službenih prostorov in si v njih privoščite kakšno nepozabno doživetje.

Šefova pisarna

Tisti najdrznejši se boste kar takoj podali v najbolj adrenalinsko preizkušnjo in se odpravili v šefovo pisarno. Tam so običajno najudobnejši oblazinjeni stoli, najmehkejše preproge in največje mize, ki vam lahko ponudijo celo nekaj malega udobja. Pazite le, da šefa ne bo v bližini, razen če ste šef vi sami.

Avla

V njej so keramične ploščice, v nekaterih celo marmor - to daje hladen, a erotičen občutek. Neredko so v avlah tudi ogledala, ki lahko popestrijo vašo seanso, ko boste zrli v preplet teles v zrcalnem odsevu. Tudi kakšen fotelj se lahko najde, na njem lahko preizkusite svojo prožnost in elastičnost. In če niste radi utesnjeni, bo avla ravno pravšnji prostor za poslužbeni razvrat.

Stranišče

Na prvi pogled sicer ni erotično, a vam omogoča vroče minute tudi med službenim časom. Samo namignita si in se dobita tam, kjer bosta utesnjena, kjer bosta morala biti tiho kot miški in kjer vonjave niso ravno sanjske, a ravno zato bo verjetno privrela na dan vajina strast, ki bo sprostila vso potrebno domišljijo.

prejšnji članek
Znana voditeljica povedala šokantno resnico
Svet slavnih
Znana voditeljica povedala šokantno resnico
naslednji članek
Slavna pevka dosegla črno dno
Svet slavnih
Slavna pevka dosegla črno dno