i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Česa nas nauči zlomljeno srce?
| A.P.

Česa nas nauči zlomljeno srce?

Čeprav ne zgleda, obstajajo tudi prednosti zlomljenega srca. Je ena izmed najbolj bolečih preizkušenj, ampak na koncu, se vam bo zdela izkušnja kot neke vrste blagoslov. Presenečeni boste, saj boste postali bolj močna oseba in koliko se boste naučili. Če ste imeli čas za ''zdravljenje'' zlomljenega srca, boste videli tudi njegove prednosti.

Vidite, koliko ste v resnici ljubljeni. Ne zgleda kot ena izmed glavnih prednosti, ampak ko vam nekdo zlomi srce, opazite, kako vas imajo osebe okoli vas rade. Velikokrat smo tako osredotočeni v razmerje, da pozabimo, da ljubezen ni samo do partnerja. Ko se zveza konča, so vam v oporo družina in prijatelji. Ne samo da se počutite zelo ljubljene, tudi skupne vezi se utrdijo.

Naučite se biti sami. Po dolgoletnem razmerju se boste počutili osamljene, kar pa ni nujno slaba stvar. Ne začetku se boste počutili grozno, kasneje pa se boste naučili biti sami, brez da bi se počutili osamljeno. Ker ne boste imeli ves čas nekoga ob vas, je dobro, da se stvari ponovno naučite lotevati sami. To vam bo povišalo samozavest, počutili se boste bolj samostojno, kar bo pripomoglo tudi k naslednji resnejši zvezi.

Zavedate se resnice. Ko izgubite fanta, se vam zdi da ste izgubili vse. S časom spoznate, da ste zavedli sami sebe, saj se pričnete zavedati resnice. Ko že malo pozabite, se počutite zadovoljni in bolj veseli. Včasih potrebujete nekoga, da vam zlomi srce in da ugotovite, da sploh ni bil pravi za vas.

Naučite se ljubiti. Z vsakim zlomljenim srcem, spoznate nekaj novega o ljubezni. Čeprav ljubezen ni trajala, ste se več naučili o svojih občutkih. Naslednjič, ko se boste zaljubili, boste bolj odprti do svojih občutkov in boste znali boljše izražati sebe in svoje emocije. Bolečina vodi do bolj prijaznega srca, ko boste spoznali pravo osebo. Je zelo težka lekcija, ampak nujna, da znamo ljubiti, kot je le mogoče. 


Spoznali boste nove stvari o sebi. Ko boste prenehali z jokom in depresijo se boste zavedli, da srčna bolečina ni več tako huda. Po vsaki večji razvezi, lahko izvemo nekaj novega o sebi, saj smo prisiljeni, da pogledamo malo globje v sebe in spoznamo nove stvari. To nas naredi močnejše in bolj uspešne.

Spoznate stvari, ki jih nočete spoznati. Včasih je težko vedeti, kaj si želite, dokler ne spoznate stvari, ki si jih ne želite. Mogoče se je zdel kot najboljši fant, ampak ko po razvezi pogledate nazaj, vidite, zakaj ni uspelo. Spoznate, da veliko stvari, ki ste jih hoteli pri vašem partnerju niso stvari, ki jih potrebujete. Vsaka srčna bolečina vam da priložnost, da spoznate, kaj je za vas pravi partner.

Postanete močnejši. Na začetku se boste počutili šibke, s časom pa boste postali vedno močnejši. Izguba vas prisili, da se soočite z novimi izzivi, da držite glavo pokonci, tudi, ko se tako ne počutite. Soočanje s težkimi časi vas bodo nardili močnejše in tako se tudi pri naslednjih izzivih ne boste počutili šibki.

Prosti ste za nekoga drugega. Seveda, nekaj v vašem prejšnjem razmerju ni bilo v redu, srčna bolečina pa vas pripravi na osebo, ki bo prava za vas in vam bo pozdravila vaše rane.

Imate novo izkušnjo. Vedno, ko nekdo vstopi in izstopi iz našega življenja, dobimo kup novih izkušenj. Lahko je to spoznavanje novih ljudi, ukvarjanje z novimi hobiji ali selitev nas zlomljeno srce vedno prisili, da začnemo in poskusimo nove stvari. To vodi do novih izkušenj in spominov.