stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Blagor vam, če ga imate!

14. 10. 2016; 04.43
Avtor: D. B.
ribi

foto: Pixabay

Od tega astrološkega znamenja vsak postane odvisen - ne glede na to, ali je moški ali ženska.

Govorimo seveda o ribah in ne glede na to, ali so moški ali ženske, vedite, da so fatalne.

Ribe so eno od najlepših in najbolj romantičnih astroloških znamenj. Svoje ljubimce vzburjajo in istočasno plašijo. So grenko-sladke, saj je njihova ljubezen opoj, a hkrati že preveč intenzivna. Ne glede na to, kako težko ribe ljubimo, zagotovo jih tudi težko ne ljubimo.

Riba v svojem srcu nosi znanje tisočih zvezd in razume svoje ljubimce na povsem drugačen način kot ostali. Ima sposobnost razumevanja brez pojasnjevanja, razume brez besed in vsaka druga ljubezen je v primerjavi z njeno komaj vredna omembe.

Kadar riba ljubi, svoje srce popolnoma odpre svojemu ljubimcu in je zanj kot tisti vedno želen spokojen spanec, za katerega je mislil, da ga nikoli ne bo dočakal. Riba ima sramežljiv nasmeh in se zavidljivo dobro poljublja. Je romantična in sanjava ter ji ni težko zaplavati v svet fantazije, ki si ga je ustvarila. Po tem ko se boste z njo potopili v svet sanj, ne boste več nikoli mogli živeti drugače.

Ne glede na to, kaj riba dela, vse je videti čarobno. Najbolj čaroben pa je način, kako ljubi duše svojih bližnjih. Riba rada ugaja in ji je v največje zadovoljstvo, če lahko ugodi svojemu partnerju, ki ga tudi vedno preseneča. Vsak dan z ribo je nova avantura.

Osebe, rojene v znamenju rib, nikoli ne ostanejo le pri govorjenju, tudi kadar govorijo o svojih sanjah in tistem, kar želijo ustvariti. Povsem jasno jim je, da se za vredne stvari splača čakati. Riba je izjemno potrpežljiva in ima veliko razumevanja. In to je tisto, zaradi česar se ljubimec ali ljubimka k ribi tudi vedno znova vrača.

prejšnji članek
Zvezdniki v solzah: Bolezen vzela mlado življenje
Svet slavnih
Zvezdniki v solzah: Bolezen vzela mlado življenje
naslednji članek
Nikar ne pretiravajte s pitjem vode!
Zdravje
Nikar ne pretiravajte s pitjem vode!