dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Tedenski numeroskop: Priložnost za nekaj novega
| LiLi SoRuM, numerologinja

Tedenski numeroskop: Priložnost za nekaj novega

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 25. tedna:
Mnogokrat se ozremo nazaj in si rečemo: ''Še dobro, da se ni izteklo kot sem si takrat želel/a.'' Prehitimo ta čas in si to vedno recimo: "Kako dobro je, da se ni izteklo kot sem si želel/a." Tako odpremo vrata nečemu pozitivnemu, namesto obžalovanju. Novi priložnosti, namesto razočaranju.

V življenju imamo vedno izbiro reakcije. Čeprav se včasih zdi, da je od drugih odvisno, kako se bo potek dogajanja razvijal, pa smo vedno lahko v svojem središču mirni – ali pa se pritožujemo.

Z negativno energijo oblikujemo negativen vsakdan. Ko dopustimo, da je v vsaki, še tako črni situaciji, tudi svetloba in nekaj lepega povabimo radost v samo situacijo.

Lučka ste. Naj bo tudi okoli vas lepo, radostno in svetlo.

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Vas čas je tu! Bodite odločni in neomajno zaupajte v svoj uspeh. Spremembe in nepredvidljivi dogodki tega tedna želijo nakazati, kje se vam odpirajo vrata! Bodite pogumni.

Število življenjske poti 2
Z enako radostjo, s katero podarite svoj čas in pozornost, sprejmite tudi tujo. Osebam, ki vas ljubijo, ste zelo pomemben del njihovega življenja. Več oseb vas v srcu nosi kot mislite.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se izbir ali občutka, da ste sami za vse v tem času. Življenje vam polaga svobodo v vaše roke. Kdo bi bili, če bi bilo prav vse možno? No, pa saj veste, da je. (nasmeh)

Število življenjske poti 4
Pojavile se bodo situacije, v katerih boste prejeli še eno možnost ali pa podporo. Sprejmite. Potrudite se in ne obžalujte preteklosti. Zdaj ustvarjate lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 5
Z malo več navihanosti se lahko daleč pride. Prijazna beseda in vaš magnetizem dela čudeže. Izjemno dober čas za marketing, zato: spregovorite o sebi s posebnim žarom.

Število življenjske poti 6
Ne jemljite vsake besede (ali obljube) preveč dobesedno v tem času. Prav možno je, da se bo zdelo, da se nikamor ne premaknete. Potrpežljivo. Vaš čas se bliža.

Število življenjske poti 7
Naj vas nihanje ali negotovost ne preplašita. Iščite razburljive nove možnosti in priložnosti, kjer jih do sedaj niste znali prepoznati. Možna je poletna romanca.

Število življenjske poti 8
Čas je za nego vašega srčka in tako okrepitev svoje pozitivne samopodobe. Kako sebe lahko bolj ljubite in s tem povečate kapaciteto manifestiranja? Odprite pretok.

Število življenjske poti 9
Um želi razumeti čustva, kar seveda ne gre. Svojemu umu raje postrezite z matematično formulo (hec). Ste v dobrem obdobju za učenje, saj se lažje koncentrirate.