vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

ženska, zdravje, postelja Svet24.si

Ker je bolna mama, je oče ostal brez bolniške

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 20. januarja

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

Se vaše ime začne na to črko? Preverite, kaj to pove o vas ...
| K.M.

Se vaše ime začne na to črko? Preverite, kaj to pove o vas ...

Profimedia

Kako prva črka vašega imena vpliva na vašo osebnost?

Na osebnost vsakega posameznika vplivajo različni dejavniki. Številni pa ob tem verjamejo, da imajo veliko vlogo tudi črke, ki sestavljajo vaše ime. Predvsem prva črka, ki naj bi močno zaznamovala vašo osebnost. Tokrat smo pod drobnogled vzeli prve tri črke abecede in preverili, kako osmišljajo posameznikovo osebnost. 

Se vaše ime začne na črko A?

Ker je črka A prva v abecedi je njen vpliv tudi najmočnejši. Če se vaše ime začne na to črko, to pomeni, da ste močna individualna osebnost, ki želi živeti po lastnih pravilih. Izrazito ste energični in se z vsemi močmi borite za svoje cilje. V ljubezenskem življenju vas velikokrat spremljajo težave, zato imata lahko za sabo kar nekaj resnih zvez. Predvsem pa iščete življenjskega sopotnika, ki vas bo podpiral v vaših ciljih. 

Se vaše ime začne na črko B?

Obstajajo velike možnosti, da ste zelo temperamentni, drugi pa vas vidijo kot osebo, ki ne zna skrivati svojih čustev. Sposobni ste se žrtvovati za druge in to velikokrat naredite tako, da škodite sami sebi. Zelo uživate v kuhanju, spolnih odnosih in pa tudi alkoholu. Ljubezen ne osmišlja vašega življenja, v življenje pa boste resnično spustili samo eno osebo. 

Se vaše ime začne na črki C ali Č?

Ste zelo zanesljiv in čustven posameznik. Ker ste zelo racionalni in poslušni, ste tudi zelo dober družinski človek, saj vam družina pomeni največ v življenju. Imate pa tudi svojo negativno plat. Če vam kdo 'stopi na žulj', postanete hladnokrvni, maščevalni in celo zlobni.