stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

3 znaki, da niste na pravi poti

18. 1. 2024; 04.00
Avtor: Bodi Zdrava
Tesnoba

foto: Vir: Unsplash

Kaj vam sporoča življenje?

Porušeno ravnovesje


Kadar ste prepričani, da v življenju rastete in nabirate dragocene izkušnje, pa morate kar naenkrat te izkušnje začeti drago plačevati, je to po vsej verjetnosti znak, da rastete v napačno smer. Na pravi poti smo, kadar je naše življenje v ravnovesju. Ko se to ravnovesje poruši, se moramo vprašati, zakaj. Morda smo popolnoma na napačni poti, lahko smo skrenili zgolj za korak, a naša podzavest nam vedno zna pokazati, kdaj vse poteka v skladu z našimi iskrenimi načrti in kdaj so naši načrti postali suženj zunanjih pričakovanj.

Prepiri z bližnjimi


Ljudje, ki jih imamo radi in oni nas, navadno veljajo za naše pravo ogledalo. Ker nas dobro poznajo, vedo, kdaj smo v življenju iskreni do sebe in kdaj se podrejamo kompromisom. To nam po navadi znajo tudi povedati. Kadar opazite, da se z ljudmi, s katerimi se navadno dobro razumete, začnete redno prepirati, je to znak, da ste se spremenili in niste več zvesti sami sebi. Ljudje, ki nas imajo radi, prav tako intuitivno vedo, kdaj smo na pravi poti. Če jih naše odločitve motijo iz sebičnih razlogov, o tem navadno molčijo, kadar pa jim intuicija narekuje, da morajo proti njim spregovoriti, je to verjetno zato, ker čutijo, da ste skrenili. Vi tega seveda ne vidite tako, zato nastanejo prepiri, ki pa so jasen znak, da morate ponovno iskreno oceniti svojo pot.

Nepričakovane bolezni
Nekatere bolezni pričakujemo in predhodno zaznamo. So pa tudi bolezni in poškodbe, ki nas udarijo kot strela z jasnega, trajajo kar nekaj časa, potem pa znova povsem nepričakovano izzvenijo. Kot denimo hud prehlad sredi poletja ali nenadno porušeno črevesno ravnovesje. Tudi prek telesa nam podzavest sporoča, da se moramo na določeni poti ustaviti in ponovno razmisliti, v katero smer gremo. Samo pomislite, kolikokrat ste v življenju nenadoma zboleli in si bili prisiljeni vzeti čas zase, medtem pretehtali celotno situacijo in spoznali, da vašega zdravja in življenja za neko stvar ni vredno žrtvovati, ter ste brez težav in slabe vesti opustili tisto, kar vas je pahnilo v določeno zdravstveno stanje.

prejšnji članek
Nocoj dokumentarni portret Naš Jurij Souček
Svet slavnih
Nocoj dokumentarni portret Naš Jurij Souček
naslednji članek
Kraljevi viri o stanju princese po operaciji
Svet slavnih
Kraljevi viri o stanju princese po operaciji
#obraziavenija
obraziavenija