stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ne najdete tistega pravega?

23. 7. 2018; 03.00
Avtor: A.K.
ljubezen, par, partnerja

foto: Profimedia

Če še vedno iščete ljubezen svojega življenja, vendar ste pri tem neuspešni se ustavite in razmislite, kaj še lahko spremenite.

Nikoli ne veste, kje in kdaj boste spoznali tistega pravega, morate pa se zavedati, da popoln moški ne obstaja. Biti samski ni slaba stvar, ne glede na vašo starost. Pojdite ven, spoznajte nove ljudi, sklenite nova prijateljstva in tako boste dobili večje možnosti, da spoznate ljubezen hitreje kot si lahko mislite. Za vas razkrivamo tudi par nasvetov.

Bolje samska kot z napačnim

Veliko žensko ostane v nezdravih razmerjih, ker se bojijo ostati same. To ni prav, bolje je biti samski, kot z napačnim moškim. Ne smete preživeti celega življenja z moškim, ki ga ne ljubite. Če ste trenutno samski,vedite, da je bolje počakati, kot da vam jekasneje žal. Izkoristite in uživajte samsko življenje kot le lahko in nehajte skrbeti za prihodnost, saj se bo vse uredilo.

Samska z razlogom 

Veliko žensk preživlja dneve in noči v službi, doma pred njihovim računalnikom ali televizijo in se pritožuje nad osamljenostjo. Če ste samski, ste samski z razlogom. Morda si morate spremeniti vaš delovni razpored, da boste imeli več prostega časa ob večerih. Če imate prosti čas, premislite o vpisu obiskovanja fitnesa, pridružite se kakšnemu klubu ali pa se vpišite na vadbo plesa. Morda celo preizkusite zmenke po internetu, če se vam zdi, da je to za vas.

Nehajte skrbeti, kaj pravijo drugi

Če ste samski v vaših tridesetih, vas vaši družinski člani in sodelavci vedno sprašujejo, če imate koga resnega v življenju, kdaj se boste poročili… ta vprašanja so verjetno res najbolj zoprna, vendar je zelo pomembno, da se s tem ne obremenjujete. Naj vas briga, kaj si drugi mislijo in pravijo o vas. Ne pustite drugim kontrolirati vašega življenja.

Ljubezen vašega življenja je blizu

Včasih je ljubezen bližje kot si mislite. Lahko iščete sanjskega moškega povsod, na koncu pa se izkaže, da vas čaka za prvim vogalom. Morda je to vaš prijatelj, sodelavec ali celo sosed. Posvetite se sami sebi, ljubezen pa bo našla pot do vas.

Spremenite se 

Premislite, kaj vas pri vaši osebnosti najbolj moti in poskusite to sprmenite. Morda se morate naučiti spoštovati moške, morda morate postati manj sebični ali jezni, morda morate izboljšati vaše komunikacijske spretnosti. Premislite o vaših prejšnjih zvezah in se zamislite nad sabo, če obstaja kaj, kar je vredno spremeniti, da bo vaše prihodnje razmerje bolje funkcioniralo. Tako boste bolj pripravljeni na ljubezen, ko bo ppotrkala na vaša vrata.

Bojite se približati moškemu

Lahko obožujete zmenke in spoznavanje novih moških, vendar vas je morda strah, da ga spustite h sebi, da vas bolje spozna. Morda se tega ne zavedate, vendar vas to ovira pri iskanju bodočega moškega. Odpreti se nekomu ni lahka stvar, še posebej, če ste bolj sramežljiv tip. Vendar, včasih se izplača tvegati.

prejšnji članek
Ljubitelji paradižnika jezni: plesen jim uničuje pridelek
Kulinarika
Ljubitelji paradižnika jezni: plesen jim uničuje pridelek
naslednji članek
Če uporabljate lak za lase in suhi šampon, potem naredite to
Moda&Lepota
Če uporabljate lak za lase in suhi šampon, potem naredite to