stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: pričakujte raztresenost in dogovore

19. 11. 2018; 01.00
Avtor: Horoskop.si
škorpijon

Škorpijon foto: Pixabay

Sonce se bo do sredine tedna še nahajalo v znamenju škorpijona, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo obremenili razni dvomi in skrivnosti.

Tudi počutje bo malce nihajoče, vaše misli pa nezbrane. Vendar v drugi polovici tedna pričakujte s Soncem v znamenju strelca več razigranosti in dobre volje. Proti koncu tedna prihaja Polna luna v dvojčkih, zato pričakujte raztresenost in dogovore, ki lahko splavajo po vodi. Za resno delo ne boste dovolj vztrajni in motivirani, bolj vas bo mikal klepet. Največ sreče boste imeli v tem tednu rojeni v znamenju bika, dvojčkov in device, največ smole pa lahko pričakujete ovni, raki in levi.

foto: Profimedia



OVEN
Nekdo iz družine vas zadnje čase utesnjuje. Pazite v prvih dneh tedna, posebno z mlajšo osebo, ki vas nikakor ne more razumeti. Obrniti se morate k svojim, zasebnim rečem, posebno projektu, ki zahteva popolno zbranost. Pred vami je nova, večja življenjska priložnost, ki vam bo sicer pobrala veliko energije, vendar se vam bo obrestovalo.

BIK
Osredotočite se na delo, saj lahko tokrat pridete do odličnih rezultatov. Vaše finančno stanje je stabilno, zato si lahko privoščite nakup, o katerem razmišljate že dlje časa. Konec tedna boste preživeli z dobro družbo. Nekdo vas bo presenetil in vam povedal zadeve, ki bodo močno dvignile vašo samozavest.



DVOJČKA
Prvi dnevi tedna bodo hitrega tempa. Spomnili se boste nečesa, kar ne more več čakati na vašem urniku, čeprav ne gre za eno vaših najljubših dejavnosti. Previdno, če se boste še naprej prepirali, se bo marsikaj le vrtelo v začaranem krogu. Tvegajte in izpustite strahove iz sebe, ter se prilagodite.

RAK
Nedavne čustvene izkušnje bodo imele velik vpliv na vas in vaša pričakovanja, zato bi bilo dobro razčistiti, česa si v resnici želite. Povabilo na družaben večer vas bo povsem razveselilo. S finančnimi sredstvi ravnajte premišljeno, saj boste imeli občutek, da lahko zapravljate, kar vas lahko pripelje v nervozno stanje!

LEV
Ne bodite prezahtevni. Poželi boste le tisto, kar ste posejali, in nič več, čeprav so vaše želje višje, obsežnejše. Vsekakor pa se lahko osredotočite na razmerje, ki vam veliko pomeni, čeprav si ne priznate. Razčistite s svojimi čustvi in se jim predajte. Pri denarju se skušajte v največji možni meri konec tedna izogibati sporom.



DEVICA
Pred vami je v prvih dneh tedna prijetna pustolovščina zato bodite odprti in stopite naprej z varnim in lahkotnim korakom brez strahu in nezaupanja. Ne dvomite v svoje odločitve, saj so čisto prave in uresničljive. Ukvarjajte se s športom, potujte, premikajte se, skratka poskrbite zase tako kot vam je všeč. Bodite spontani.

TEHTNICA
Čim prej se sprijaznite s tem, da vse stvari ne morejo vedno potekati po vaših željah in okusu. Prej ko boste to dojeli, lažje boste doživljali morebitne neuspehe. Obilje čustev bo napolnilo vaše srce in dušo. Sproščeni boste skoraj na vsakem koraku. Le zadnji dnevi v tednu bodo nosili v sebi določeno težino.

ŠKORPIJON
Teden, ki je pred vami, bo dinamičen in poln poslovnih obveznosti. Dokončujete določeno poglavje v svojem življenju, zato sprejmite dejstva konca in novega začetka. Nakazana vam je novost na čustvenem področju, prijateljstvo se bo razvilo v ljubezen. Zastavili vam bodo veliko vprašanj, ne jemljite vsega resno.



STRELEC
Pri delu pazite, da vam ne ponagaja počasnost, ki bi utegnila podreti vaše skrbno zastavljene cilje. Končno boste dojeli, kaj vam je pravzaprav hotela sporočiti draga oseba. Ni še prepozno, čeprav ste se po nepotrebnem obotavljali. Dobro voljo in pozitivno energijo boste prenesli na čustveno področje.

KOZOROG
Tako v prijateljskih, kot v delovnih odnosih pokažite več izvirnosti in prožnosti. Veliko pogovorov in duhovitih opazk se vam izredno prileže, lahko si odprete nova vrata, prebudite ambicije, ki so v zadnjem času postale nevidne. Postavite se na noge, saj ne boste prišli nikamor, če se boste smilili sami sebi.

VODNAR
Preidite svojo osamljenost in stopite novim priložnostim nasproti, vaša želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki, ki vas bodo osvežili. Na čustvenem področju boste zadovoljni že z malenkostmi, ki bodo pogoste.



RIBI
Vaš občutek, da se je vse postavilo na glavo in vam otežilo delovne naloge, je napačen. Prepustite se dogodkom, ki bodo prijetni še posebej v drugi polovici tedna. Sedaj je pravi čas, da se soočite tudi s poslovnimi zadevami, ki ste jih puščali nekoliko v ozadju. Uporabite svojo samozavest in se z zagonom usmerite v delo.

prejšnji članek
Gala operni spektakel v družbi Carrerasa in Simfoničnega orkestra RTV Slovenija
Svet slavnih
Gala operni spektakel v družbi Carrerasa in Simfoničnega orkestra RTV Slovenija
naslednji članek
Misteriozni Kayo se je poslovil
Svet slavnih
Misteriozni Kayo se je poslovil
#nasazenazenska
nasazenazenska