sebastjan novak 2 Odkrito.si

Razkrivamo! Obraz Planet TV brez službe živi v ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 26. marca

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

spice girls Svet24.si

Spice Girls v velikih težavah: bo turneja ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

peterka in špela rojc Njena.si

Resnica o Primoževi skrivnostni svetlolaski

Dnevni horoskop: Obeta se vam nekaj velikega
| Horoskop

Dnevni horoskop: Obeta se vam nekaj velikega

Horoskop, Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Težje naloge se boste lotili na drugačen način. Pot do zmage si boste morda sami skrajšali. V ljubezni delate majhne napake, čeprav se bosta na koncu vse dogovorila.

BIK

Danes zagotovo ni trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam ne bo najbolj všeč. Nekdo bo pokazal, da ne namerava odnehati.

DVOJČKA

Današnji dan v sebi skriva napredek in motivacijo. Ljudje, ki bodo prišli na vašo pot, bodo tisti, ki vam lahko v veliki meri pomagajo in svetujejo s svojimi izkušnjami.

RAK

Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti previdni in premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.

LEV

Neučakani boste, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za kaj takšnega. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal.

DEVICA

Prijateljski stiki vam omogočajo, da se boste tudi v karieri pravilno odločili. Izredno prodorni boste in polni nalezljive dobre volje. Le pri finančnih zadevah dobro odprite oči.

TEHTNICA

Danes boste storili nekaj konkretnega glede znanca, ki je v vaši bližini. Razpoloženi boste za dobro družbo, čeprav bo opravkov več kot preveč. Vsekakor boste optimistični.

ŠKORPIJON

Tokrat boste utrujeni in brez prave energije. Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni jasno.

STRELEC

Praktični boste in učinkoviti, kar bo opazil nekdo od sodelavcev. Ničesar ne boste pustili nedokončano. Danes boste zagotovo osvojili nekoga in dosegli tisto, kar si boste zastavili.

KOZOROG

Pustili boste odličen vtis, ostane pa še nekaj nedorečenega, kar vas bo vznemirjalo. Ugaja vam pozornost nekoga, ki bi lahko kmalu postal več kot prijatelj.

VODNAR

Nobene potrebe ni po tem, da bi se spreminjali. Zavedate se lastnih šibkih točk in pomanjkljivosti, toda pritiskov preprosto ne boste znali umirjeno prenesti.

RIBI

Nekaj vam bo sicer odvzelo kar precej časa, sicer pa ga bo vseeno ostalo še več kot dovolj možnosti in priložnosti za zanimivo srečanje in uresničitev zamisli.