Nurfet Kudić Svet24.si

38-letnik ubil taščo, hudo ranil 25-letno ženo ...

dezelak1 Svet24.si

Mojca, Matej in Manca Deželak o svojem očetu

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

20200609-01009120 Necenzurirano

Nov šok za podjetnike: vračati morajo tudi ...

isaac1 Njena.si

Isaacu Palma uresničili sanje

Goran in Claudia Njena.si

Sanjski Goran znova samski?

Dnevni horoskop: Ne iščite podpore pri nezanesljivih ljudeh
| Horoskop

Dnevni horoskop: Ne iščite podpore pri nezanesljivih ljudeh

Fotografija je simbolična, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Danes boste marsikaj reševali hitreje pisno, kot da bi omahovali pri soočenju. Le s partnerjem ravnajte v rokavicah, le tako ga boste hitro prepričali o nečem, kar vam je najbolj pri srcu.

BIK
V službi vlada zatišje. Posebno če ste v podjetniških vodah. K sreči ste si dali na stran nekaj prihrankov, kar ne pomeni, da bi jih morali takoj začeti zapravljati. Prisluhnite starejšemu znancu.

DVOJČKA
Ne iščite podpore pri nekomu, ki se je večkrat izkazal kot nezanesljiv. Tokrat se morate znajti sami. Posebno pri delu in glede učenja. V ljubezni storite nekaj le po občutku.

RAK
V ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in obotavljali. Ne obotavljajte se preveč glede nekega obiska ali krajšega potovanja. Vaši izgovori niso preveč prepričljivi.

LEV
Očitno je, da nihče ne kuha mule, in že to bo velik korak naprej! Z nekom se bosta nepričakovano dobro razumela, čeprav sta si med seboj precej različna. Prihaja povabilo, ki ste ga dolgo čakali.

DEVICA
Premislite o novi usmeritvi pri študiju ali novi možnosti za poslovno sodelovanje. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali.

TEHTNICA
Oddane tehtnice boste imele nekaj težav s finančnimi zadevami. Morda boste odkrile, da vam je partner prikril neke izdatke, ali pa se bo to zgodilo njemu.

ŠKORPIJON
Nekaj boste rešili dokaj dobro, čeprav še vedno niste zadovoljni tako, kot bi lahko. Vprašajte se, kaj ste dali osebi, ki sedaj ne more izpolniti obljub in dogovorov.

STRELEC
Pazite na zdravje. Ne morete se odločiti za korenito novost glede potovanja ali dela. Zato je najbolje, da zaenkrat bolje poskrbite za tisto, kar se bo dogajalo v bližnji prihodnosti.

KOZOROG
Poskusili boste doseči svoje, k sreči, z nekaj več navdušenja kot doslej. Zato boste zazveneli prepričljivo in nekdo vam bo pomagal. Le v ljubezni ne bodite nestrpni glede nekega klica.

VODNAR
Nekdo le čaka na vaš korak. Morda je za vas najtežji, ker ste se nedavno razšli v nekoliko nenavadnih okoliščinah in ob težkih besedah. Izkoristite priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila.

RIBI
Naredite kakšen nov korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste le presenetili drago osebo, ki se je preveč umaknila. Pri pravnih zadevah zahtevajte pisna dokazila.