Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

meghan harry Svet24.si

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Dnevni horoskop: Zaradi tega ste nemočni in ranljivi
| Horoskop

Dnevni horoskop: Zaradi tega ste nemočni in ranljivi

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Danes lahko obnovite prijateljstvo iz preteklosti, ki vam je še vedno zanimivo. Izkoristite vsak dragocen trenutek za gibanje na svežem zraku, seveda v odlični družbi.

BIK
Po glavi se vam bodo pletle nekoliko bolj negativne misli. Danes si lahko sami sebe predstavljate kot žrtev, kar povzroča, da se počutite nemočne in ranljive.

DVOJČKA
Veliko možnosti imate pri tisti simpatiji, ki vam že nekaj časa hodi po glavi. Vezani boste od partnerja želeli odgovore, a boste malo razočarani, ker se o tem ne bo pripravljen pogovarjati.

RAK
Samski raki boste danes občutili spremembe. Več kot odlična priložnost se vam bo pojavila, da boste uživali z osebo, ki vam pomeni več, kot si upate priznati.

LEV
Strah, da bi vas negativen odgovor prizadel je popolnoma odveč. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase. Ne pozabite na dogovore s prijateljem, ki bi vam lahko v nasprotnem primeru zameril.

DEVICA
Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate uspeh. Minilo je že precej časa, odkar ste bili tako odločni. Poskusite pomagati prijatelju, ki je še vedno malce neodločen.TEHTNICA
Pazite danes na zdravje, saj ste trenutno nekoliko bolj izpostavljeni utrujenosti in slabšemu počutju, ki se lahko še stopnjuje, če tega ne boste preprečili.

ŠKORPIJON
Na poslovnem področju se vam obetajo spremembe. Dobili boste projekt, ki vas bo zaposlil za naslednjih nekaj mesecev. Ne sanjarite o preteklosti, ampak se raje lotite napredka.

STRELEC
Vaše ljubezensko življenje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse svoje delo. Nekdo bo začel ceniti vaš stil.

KOZOROG
Naklonjenost s strani prijatelja prinaša občutek nenadne sreče, presenetljive novice stalnost in sigurnost. S tem se počasi spreminja vaš vzorec samouničevanja.

VODNAR
Danes se je morda začelo obdobje, ko se izgubljate v stvareh, ki pritegnejo vašo pozornost. Nikar se ne ustavljajte, saj bi zopet zamudili nekaj pomembnega!

RIBI
Tako na poslovnem kot zasebnem področju boste danes malce nevoščljivi. Prijatelji ali vaši sodelavci so pokazali, da so v nekaterih dejanjih izvirnejši kot vi. Sposobni boste narediti boljši vtis.