Vibracija, duhovnost Dobra karma

Testirajte svojo vibracijo s pomočjo teh štirih ...

Lara Kadis (1) Svet24.si

Ta privlačna pevka je v resnici Slovenka

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

pravna fakulteta Svet24.si

Zakaj je študijska literatura na pravni fakulteti...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Dnevni horoskop: Kakšna bodo danes vaša čustva?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Kakšna bodo danes vaša čustva?

Horoskop, Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Nekaj pomembnega se bo odvrtelo šele takrat, ko se boste že obrnili na drugo stran, posebno če zadeva tudi odnose v službi. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo končala sprejemljivo.

BIK
Presenečajo vas ljubezenske novosti, ki danes prihajajo. Z nekom bosta enako naravnana in hitro se bosta dogovorila. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave.

DVOJČKA
Danes boste malce bolj zaskrbljeni. Znanec vas bo spomnil na pretekle dogodke radosti in brezskrbnost, ki ste jo doživljali. Spomnili se boste tudi točno določene osebe, s katero ste resnično uživali.

RAK
Danes si želite več partnerjeve ali prijateljeve pozornosti. Poskusite razumeti njegovo situacijo, ki zahteva veliko koncentracije. To obdobje bo kmalu mimo in tudi vi boste kmalu zadovoljni.

LEV
Pod vplivom čustev boste raztreseni, ne morete se osredotočiti na najnujnejše. Očitno je, da ni dovolj časa za vse razvedrilne dejavnosti, popaziti morate predvsem na zdravje.

DEVICA


Spoznali boste da je lahko delavno okolje vir sreče in prijateljskih odnosov. Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo podobno. Naj se koristno in prijetno poveže.

TEHTNICA
Danes boste v negotovosti, kaj storiti s povabilom prijatelja. Niste prepričani, da bo ostala zadeva le na prijateljski ravni. Prav ta dvom je morda razlog za zavrnitev povabila.

ŠKORPIJON
Danes vas čaka prijetno presenečenje, ki bo povezano z delom v službi. Ves čas ste bili mnenja, da vaš trud ne šteje, pa vendar ste se zmotili, kar vas bo razveselilo.

STRELEC
Prebuja se vaš optimizem. Imate veliko energije in vse se vam ponuja zlahka in naenkrat. Privoščite si si več ustvarjalnih dejavnosti, ob povezovanju s simpatično osebo.

KOZOROG
Prihaja nekaj nepričakovanih težav glede uradnih zadev, čeprav ste že storili vse, kar je v vaših močeh. Tokrat se izogibajte prepirom. Varčujte z močmi in pazite na prehrano.

VODNAR
Pustite se navdušiti in zapeljati, moč zaupanja je tista, ki prinaša bistvene premike naprej. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari doživetij, ki se vam počasi približujejo.

RIBI
S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali tudi na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi. Čaka vas sicer težava, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo.