Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
| Horoskop

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

Čas je za ljubezen, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Čeprav vedno bolj čutite neko materialno praznino, pa lahko v današnjem dnevu najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali sami sebi na področju čustev.

BIK
Ob prvih težavah boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve speljali tekoče. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost.

DVOJČKA
Umirite se tudi na področju čustev, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale in vas popeljale v še lepši čas, poln romantičnih podvigov.

RAK
Na zasebnem področju se vam odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo več koristi.

LEV
Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas lahko to danes drago stane. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti.

DEVICA
Pazite, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali. Proti koncu dneva boste stežka uskladili vse obveznosti.

TEHTNICA
Planetarni tranziti vas usmerjajo k potovanjem v tujino, ki bodo bolj eksotičnega značaja in vam prinašajo nove dogodivščine in sprostitev v pravem pomenu.

ŠKORPIJON
Potegnite najboljše iz svojih značajskih lastnosti, ki so vam podarjene. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, saj se vam lahko to kmalu obrestuje.

STRELEC
Pojavile se vam bodo notranje spremembe, ki bodo vplivale na vaše poslovne odločitve. Sedaj se odpira obdobje, ko boste bolj sposobni eksperimentirati in raziskovati.

KOZOROG
Vsega se lahko lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nekaj zanimivih sogovornikov, ki vam bodo danes zelo všeč.

VODNAR
Če boste iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije.

RIBI
Tokrat boste korakali samozavestno in nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej tiste, ki ste samski in močno hrepenite po kakšni strastni avanturi s prijateljem ali znancem.