Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

Horoskop za torek, 25.8., Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Že dopoldan boste dobili nekaj zanimivih novic, toda nič ne bo realizirano, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli in kam ste pripravljeni vlagati svojo energijo in čas.

BIK

Začnite verjeti vase in cenite svoje odlično opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer vedno bolj obremenjeni in na koncu popolnoma sami.

DVOJČKA

Določena kočljiva situacija poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu rešitvi, ki vas privlači, veseli in v vas zbuja prijetne občutke.

RAK

V današnjem dnevu si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali počitek, ker vas številne obveznosti že nekaj dni močno obremenjujejo. Prijatelju čim prej odgovorite na sporočilo.

LEV

Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec. Vse kar se dogaja vas bo danes zmotilo, kar boste tudi povedali na direkten način.

DEVICA

Srečanje s simpatično osebo vam bo danes ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na finančnem področju ves čas kopičile in vas po tihem vznemirjale. Vendar bo iskrica ljubezni močnejša.

TEHTNICA

Konkretne odgovornosti vas bodo prisesale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti.

ŠKORPIJON

Potrebno se bo soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in poskrbeti za osebnostni napredek, saj ste v zadnjem času nekako obtičali na nerealnih zamislih in sanjah.

STRELEC

Danes sledite svojim notranjim vzgibom, ki vas ne bodo razočarali. Končno se bo v sredini dneva, ko boste ujeli pravo priložnost začel uresničevati načrt, ki ste ga skovali.

KOZOROG

Prijatelji vam svetovali, če boste potrebovali pomoč ali nasvet, zato težav nikar ne držite v sebi. Manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem bančnem računu.

VODNAR

To kar se trenutno dogaja na področju dela zahteva veliko več energije, kot je imate. Nadaljujte počasi, razmišljajte in analizirajte, le tako boste uspeli doseči kar ste si zastavili.

RIBI

Pozitivne rešitve se vam nakazujejo na poslovnem in finančnem področju. Zavedati se boste začeli pomena svoje sposobnosti prilagajanja, kar vas vodi v še lepši zaključek dne.

www.horoskop.si