Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: dobri odnosi se bodo začeli že takoj ob vstopu v novo leto

30. 12. 2019; 01.00
Avtor: Andreja Novak, Dobrakarma.si
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Mars ta teden prehaja v znamenje strelca, kar napoveduje srečno obdobje optimizma, možnosti lepih in koristnih daril, povečanje obilja ter dobrih srečanj s pravimi ljudmi. Imeli boste voljo in energijo, da naredite veliko več, kot ste načrtovali.

Jasnost bo tako v mislih kot v komunikaciji in dobri odnosi se bodo začeli že takoj ob vstopu v novo leto. Mars ta teden prehaja v znamenje strelca, kar napoveduje srečno obdobje optimizma, možnosti lepih in koristnih daril, povečanje obilja ter dobrih srečanj s pravimi ljudmi. Imeli boste voljo in energijo, da naredite veliko več, kot ste načrtovali. Lahko, da to za vas pomeni tudi potovanje v tujino. Odprite se za sodelovanje, komunikacijo, pojdite med ljudi in pokličite tiste, ki so vam pri srcu. Najdite dejavnosti, ki vas bodo aktivirale. Nega telesa in Duše se bo pojavljala spontano. Možnosti nove ljubezni in srečanja z ljubimci oziroma ljubicami bodo velike.

Dobri barvi tedna: rdeča in svetlo modra.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Oven 21. 3.–20. 4.


V hitenju boste želeli narediti več, kot zmorete. Kaotični boste in lahko, da vam bo šlo vse narobe. Zato boste nemirni, zadirčni in domačim boste povzročali slabo voljo. Sočasno boste občutljivi na njihova mnenja, počutje doma in na svoje temelje. Ustavite se, zadihajte in dovolite, da tudi drugi pokažejo svoje želje. Ne bodite cinični, usmerite se v pomoč in sodelovanje, da boste praznike dobro izpeljali. Če ne bo šlo, se umaknite v športne aktivnosti ali v iskanje optimalnih idej za stvari, ki jih želite dobro izpeljati v letu 2020.
Bik 21. 4.–20. 5.
Precej dobrih idej boste uresničili v teh dneh, kar vas bo navdušilo in vzpodbudilo, da boste želeli še več. Tudi drugim boste hoteli pomagati, svetovati, a ne bodo tako navdušeni nad vašimi nasveti. Skozi praznike se boste počutili osamljeno in izolirano, ne glede na družbo, ki bo okoli vas. Želeli boste potrditev od bližnjih. Ne delajte nič na silo, bodite ljubeči in jim prisluhnite, če želite sebi in drugim dobro. Bodite strpni, potrpežljivi do tistih, ki jih imate radi, saj je sedaj čas, da pokažete svojo pravo naravo tudi doma in ne stremite samo k uspehom na poslovnem področju.
Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Vaše dobro počutje bo nalezljivo in srečni boste pri prehodu v leto 2020. Imeli boste dovolj energije in optimizma za vse. S tem boste naredili lepe praznike tudi vsem okoli sebe. Sreča vas bo doletela 2. in 3. januarja, odprite se ji, pojdite na zmenke, vplačajte igre na srečo ... Nestrpni boste do tistih okoli sebe, ki bodo preveč zaspani ali leni, saj si boste želeli, da bi bolj sodelovali v skupnem ustvarjanju in bivanju. Zavedate se, da bi moral vsak prispevati toliko, kolikor zmore, in ne toliko, kolikor se mu ljubi narediti. Pojdite v naravo, da pokurite višek energije.
Rak 21. 6.–22. 7.
Popolnoma se boste predali družbi, odnosom in prazničnemu vzdušju, kar vas bo navdalo s srečo in optimizmom. Svetili boste v družbi in vedeli, da ste na konju, da je čas za novo, dobro poglavje življenja. Sprostili se boste in naredili stvari čisto po svoje. Organizirali si boste dom in svoje načrte za prihodnost ter se začeli veseliti sprememb. Razmišljanje o dobrih načrtih vam bo dalo polet in novo moč. Z 2. januarjem vas bo zagrabil nemir in vznemirjenje, da bi naredili čim več za prihodnje načrte, in seveda boste pretiravali.
Lev 23. 7.–22. 8.
Odlično boste razpoloženi in pozitiven vpliv boste imeli na celotno družino in okolico. Vsi se bodo obračali k vam po nasvet in pomoč, kar vam bo okrepilo samozavest in podprlo pozitivne odločitve iz preteklosti. Prevzeli boste vodstvo in organizacijo za praznike v svoje roke in dobro vam bo šlo. Izrazili boste čustva, simpatije v pravo smer in zadovoljni boste z izidom. Lahko, da boste malo občutljivi na situacijo doma, kar bo mejilo že na nestrpnost, a čutili boste, da prihajajo za vas dobre spremembe, zato se ne boste obremenjevali.
Devica 23. 8.–22. 9.
Zadovoljni boste s svojim dosedanjim stanjem in iskali boste podporo pri bolj odprtih ljudeh, ki pa ni nujno, da vas bodo podprli pravi čas. Delo vas bo povsem prevzelo in načrti za kariero, ki jo želite v novem letu izpeljati, vas bodo popolnoma prevzeli. Želeli boste ugajati in se praznično obnašati, a znotraj vas bo upor proti vsem tem farsam. Poglejte na praznike kot na druženje z bližnjimi in popazite na svoje zdravje. Notranja napetost vas lahko fizično izčrpa, zato bodite pripravljeni se izraziti takrat, ko bo to potrebno.
Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Praznike vam bo uspelo preživeti brez obremenjevanja. Sprostili se boste in z lahkoto sodelovali z vsem, saj boste zadovoljni s sabo, in nič slabega vam ne bo prišlo do živega dlje časa. Potrpežljivi boste z vsemi, a pozornost boste imeli čisto drugje. Čustva in instinkt vas bodo vodili v zadovoljstvo in ljubeče boste odprti za novo leto ter nove priložnosti. Ljubezen je na vidiku in prav počasi, z občutkom se ji boste približevali. Ne bo se vam mudilo, saj boste želeli užiti vsak trenutek. Ohranite to filozofijo za leto 2020.
Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Letošnje praznično razpoloženje se vas ne bo tako globoko dotaknilo, saj boste obremenjeni s pomembnimi stvarmi, ki jih želite aktivirati, urediti. Zato boste težko sproščeni za druženje z ljudmi. Ne glede na dogajanje in potrebo po spremembah, je pomembno, da začnete sprejemati pomoč in predloge drugih ljudi. Prazniki vas ne navdušujejo, vseeno pa boste zadovoljni, ko boste ugotovili, da imate še vedno precejšnjo moč nad ljudmi in da vaš vpliv ni izzvenel. Ne izkoriščajte ga v prazno, temveč pomagajte ljudem, da se počutijo boljše.
Strelec 23. 11.–21. 12.
Spremembe se dogajajo in dovolite se jim prepustiti. Odprto boste komunicirali in imeli najprej precej uspeha, a potem boste morali stati za svojimi besedami, zato ne obljubljajte preveč oziroma tistega, česar ne želite ali ne morete izpolniti. Naj vas smeh in ljubezen prevzameta. Prazniki vam bodo omogočili malo počitka, pa tudi druženja s prijatelji, ki ste jih malo zanemarili v preteklosti. Vaša dobra volja bo nalezljiva in kmalu boste začutili optimizem in dobre energije, ki vas bodo pospremile v novo leto.
Kozorog 22. 12.–20. 1.
Prazniki bodo za vas pomembna prelomnica. Vse se spreminja in pomirjeni ste s tem. Odločali se boste o vam pomembnih stvareh in prvič boste upoštevali svoje želje. Presenečeni boste, ker bo to tudi druge razveselilo in osvobodilo. Radi vas imajo zadovoljne in sproščene. Zadržite notranjo moč zase ter se sproščajte in ne silite drugih v nič. Pustite bližnjim, da si ustvarijo praznike po svoje, vi sodelujte, kolikor vam ustreza. Čas je za nov način sodelovanja, ki vam bo prinesel več sreče in harmonije v odnose.
Vodnar 21. 1–18. 2.
Odlično boste razpoloženi in sproščeno boste vplivali na vse ostale. Lahko, da vam bodo očitali nepremišljenost, a boste naprej optimistični. Prazniki vam bodo prinesli občutek svobode in novih možnosti. Čustveno boste malo nihali, a tega se že navajate. To se vam zdi dobro, da čutite, da ste živi. Po svoje boste želeli preživeti praznike, pa ne bo šlo čisto tako, kot ste načrtovali. Vsi vas bodo popolnoma okupirali, da boste na koncu komajda še vedeli, kaj ste si zares želeli. Pišite si ideje zase in za prihajajoče leto.
Ribi 19. 2–20. 3.
Nihali boste v tem, da bi prevzeli praznike v svoje roke ali se popolnoma prilagodili drugim. Smiselno je oboje, samo pogovorite se pravočasno, preden se ustvarijo napetosti in začnejo čustvena obtoževanja. Prijetno boste vznemirjeni in prazniki vam bodo pokazali nekaj stvari, ki ste jih skrivali pred drugimi ali pa že pozabili na njih. Uživajte v vsakem dnevu posebej in v svojih prelivajočih čustvih. Načrtujte takšne dejavnosti, da poskrbite tako za telo kot dušo, najprej zase, potem šele za druge.

prejšnji članek
Modno ličenje za novoletno zabavo: drznite si izstopati!
Svet slavnih
Modno ličenje za novoletno zabavo: drznite si izstopati!
naslednji članek
Tako kultna skladba Take On Me zveni v harmonikarski preobleki
Svet slavnih
Tako kultna skladba Take On Me zveni v harmonikarski preobleki