Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?

24. 1. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Današnji mlaj vam prinaša moč v komunikaciji in lahko, da boste morali na krajšo pot, da uredite stvari, ki so vam zelo pomembne. Pester dan se obeta. Ne odnehajte.

Bik  
Odnosi se bodo začeli sproščati in občutek ljubljenosti se bo pojavljal, zato se odzovite na vsa povabila, ne glede na to, od kod prihajajo. Pokažite svoje srce.

Dvojčka
Okrepila se vam bo volja, ki jo boste izražali predvsem preko glasu in komunikacije, zato lahko, da boste hitreje dosegli od ljudi, kar boste želeli, še posebej, ker boste resnično glasni.

Rak


Novosti glede vašega novega doma vas bodo razveselile in začeli boste z dolgoročnimi načrti ne samo na papirju, temveč tudi v akciji. Pomoč bo prišla pravočasno.

Lev  
Spomnili se boste, kaj vse ste želeli urediti v domu in odločili se boste, da je čas, da uresničite te svoje sanje. To vam bo dalo volje in viziije za nadaljnje korake glede družine.

Devica  
Bodite pozorni, da danes uvedete tiste spremembe, ki si jih želite. Če ne boste pokazali interesa za sodelvanje, bodo kasneje prepiri namesto dobrih sprememb.

Tehtnica  
Možne so novosti v ljubezni, ki bodo na dolgi rok prinašale svobodo v čustvih. Strast bo zagorela, a vas ne bo peljala stran od sebe, kot v preteklosti, temveč v lastno življenje.

Škorpijon  


Danes bo smiseln razmislek o lastnem domu, ki vas že obremenjuje do te mere, da si boste resnično zaželeli spremembe, ko boste dobro razmislili o celotni situaciji.

Strelec   
Začutite danes novo energijo v sebi, ki vam bo ponudila odskočno desko, da boste lahko prestopili čustva preteklosti in zaživeli čisto na novo. Bodite iskreni do sebe.

Kozorog  
Umirili se boste, saj bodo vaši temelji urejeni in smiselni. Prepustili boste drugim, da delajo po svoje in sočasno se boste držali svojih ciljev in nalog. Počutje bo izvrstno.

Vodnar  
Danes lahko, da boste prestrogi v odnosih, saj boste lahko s hladnostjo in neobremenjenostjo odrezali vse tiste, ki vam bodo stopili na živec. Razmislite, če želite biti takšni.

Ribi  


Izjemni boste v komunikaciji, kar vam bo pomagalo razrešiti določene  zdravstvene težave ali pa se povezati z ljudmi, ki vam bodo pomagali odpreti pot za vaše poslanstvo.

prejšnji članek
Julie razkriva: Je bila nekoč debeluška?
Resničnostni šovi
Julie razkriva: Je bila nekoč debeluška?
naslednji članek
Je čas za slovensko 85. zmago?
Svet slavnih
Je čas za slovensko 85. zmago?