Nurfet Kudić Svet24.si

38-letnik ubil taščo, hudo ranil 25-letno ženo ...

dezelak1 Svet24.si

Mojca, Matej in Manca Deželak o svojem očetu

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

20200609-01009120 Necenzurirano

Nov šok za podjetnike: vračati morajo tudi ...

isaac1 Njena.si

Isaacu Palma uresničili sanje

KIMI Njena.si

MasterChef: Kimi po šovu zakopana v sladkor

Horoskop: Ne bojte se lastnih čustev
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne bojte se lastnih čustev

Čas je za ljubezen, Profimedia

Veliko boste zamudili, če boste skrivali svoja čustva in svoj pravi obraz. Ne obračajte hrbta ljudem, ki vas imajo radi.

Oven  
Smiselno je, da prečistite najbolj skrite kotičke stanovanja in tudi poslovnega prostora. Tako se vam bo okrepila kreativnost in uspeh bo sledil na vseh področjih.

Bik  
Ne boste mogli uveljaviti svoje volje. Zmanjkalo vam bo moči, da bi vztrajali v svojih zahtevah. Najdite bolj ljubečo pot komunikacije in ljudje vam bodo radi pomagali.

Dvojčka  
Veliko misli, morebitnih besed in želja ter hrepenenj bo v vas, da bi izpolnili notranjo srčno ljubezen. Zajel vas bo optimizem, da je to res mogoče in spremembe se bodo začele.

Rak  
Samski raki bodite pozorni, da ne zanemarite naklonjenosti ljudi v bližini. Tisti v vezi pa ne bodite preveč obremenjeni s svojimi čustvi, da boste lahko osrečili partnerja.  

Lev  
Ljubezen bo v vas trepetala, kot da vas bo strah si jo zares priznati, kako globoka je in  resnična. Odprite se ji in si dovolite, da vam popolnoma spemeni življenje s svoj močjo.  

Devica  
Sproščeno boste lahko razmišljali o ljubezni, ni pa nujno, da boste s čustvi tako odprti. Pogovorite se s partnerjem ali simpatijo ter izrazite vse svoje dvome ali želje.  

Tehtnica  
Samske tehtnice, lahko, da boste srečali ljubezen življenja. Obnašali pa se boste, kot da se to dogaja vsak dan. Pokažite svojo naklonenost tistim, ki si jih želite imeti ob sebi.

Škorpijon  
Organizirajte se, da vam ostane vsaj malo časa še za druge stvari, ne samo za posel in rehabilitacijo, ki jo resnično potrebujete. Kaj, ko bi delali malo manj in še malo živeli?  

Strelec   
Vztrajajte pri času zase, za svoje aktivnosti in naučite se, da potrebujete tudi čas za razmislek. Samo tako boste optimalno sodelovali in ne bo nepotrebnih izgovorov z vaše strani.  

Kozorog  
Zakaj se tako bojite lastnih čustev, da jih potem spreobrnete v humor in zapravite priložnost za poglobitev v lastno srce? Življenje vam je naklonjeno, a vi se skrivate.

Vodnar  
Ugotovili boste precej stvari o sebi, predvsem to, kaj vam jemlje ali daje veselje do življenja. Če to upoštevate, boste imeli srečo v nekaterih finančnih dogodkih v prihodnosti.  

Ribi  
Vse več volje in razumevanje imate, tako da ste precej zaželeni v svoji okolici. V vas se prebuja modrost, ki bo okrepila številne stvari, za katere ste menili, da ste jih zamudili.