Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Razkrila projekt: Ana bo takole pomagala pomoči potrebnim

2. 6. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Ana Praznik

Ana Praznik foto: Pro Plus

Tekom Aninega dobrodelno obarvanega projekta lahko prav vsi prispevamo k lepši prihodnosti otrok, katerih družine se soočajo s socialno stisko.

Ana Praznik je že poprej namignila, da je tekom obdobja pandemije snovala projekt, s katerim bo lahko pomagala prikrajšanim otrokom. Minuli dan je razkrila, da je zasnovala simpatično akcijo, v kateri lahko sodelujemo prav vsi in tako s skupnimi močmi prispevamo k enakopravnejšemu šolanju. Njena roka pomoči je luč sveta ugledala v obliki zvezkov z njeno podobo in motivacijskimi sporočili, z nakupom slednjih pa bo lahko širša javnost aktivno pomagala otrokom iz socialno šibkejšega okolja.

Ana Praznik foto: PR

»Letos bodo šolski zvezki dobili čisto drug pomen. Dolgo časa sem razmišljala, kakšen bi bil lahko moj doprinos k lepši prihodnosti naših otrok, k enakopravnejšemu šolanju, k družbi enakih možnosti, pa se mi je zdela ideja o lastni liniji šolskih potrebščin pravšnja. Moji nosijo posebna pozitivna, motivacijska sporočila, ki vam bodo v navdih in podporo, ko boste to potrebovali. Kar pa je najpomembneje - Z nakupom teh zvezkov bodo otroci iz stabilnejših družin lahko pomagali svojim vrstnikom, ki prihajajo iz manj privilegiranih družin. Pa ne samo otroci, tudi v pisarnah se rabijo zvezki, kajne? In kaj, če bi z nakupom teh zvezkov naredili še nekaj dobrega? Dvojna zmaga,« je na družbenem omrežju obelodanila Ana in se za konec zahvalila vsem, ki bodo ta projekt podprli.

Ana Praznik foto: PR

Kakšna se vam zdi Anina ideja? Boste sodelovali?

prejšnji članek
Domen Kumer kuri odvečne kilograme
Svet slavnih
Domen Kumer kuri odvečne kilograme
naslednji članek
Horoskop: Ne odzivajte se na provokacije
Horoskop
Horoskop: Ne odzivajte se na provokacije
#obraziavenija
obraziavenija