Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Vodila vas bo močna želja po spremembah

16. 6. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Dovolj imate tega, kako brezvestno vas izkoriščajo in ne cenijo vašega truda. Danes boste še intenzivneje želeli naprej, spremembe bodo vaša močna želja. Čas vam je dal pogum. Premaknite se.

Oven  
Občutljivi boste na vse, kar bo prehitro spreminjalo vaš način življenja. Dovolj boste imeli dobrohotniih nasvetov. Odmikali se boste tudi od bližnjih, samo da bi imeli mir.

Bik  
Velike cilje boste želeli uresničiti, a boste zato potrebovali pomoč. Pomoč bodo ponudili tisti, ki ste se jim malo nazaj posmehovali, zato vam bo to težko sprejeti.

Dvojčka  
Usoda vas vodi na novo pot, pot ljubezni in sprememb v dobro, zato se ji ne upirajte.  
Bodite pozorni bolj na svoje srce kot na vaše misli, saj se bo srce hitreje odzvalo.

Rak  
Lahko se sprostite, vse vam bo šlo kot po maslu. Tako v službi kot doma boste vse super izpeljali. Srečni in sproščeni boste, saj ne bo nikjer več notranjih dvomov.



Lev   
Partner bo ljubosumen in razočaran, saj si želi biti bolj v ospredju, a bi veste, da je sedaj čas za vas. Ne morete se več postavljati na zadnje mesto, če želite ostati zdravi.
 
Devica  
Ne bo vam lahko, saj vaš vladar Merkur preide v retrogradno fazo, kar bo upočasnilo vso dogajanje, tako  v čustvih, kot osebnih in poslovnih dogovorih. Potrpežljivo dalje.

Tehtnica  
Potovanje ali izobraževanje vam bo odprlo nov način dojemanja življenja. Šele preko tega se boste lahko sprostili in začutili svojo globino, širino ter notranjo moč za življenje.  

Škorpijon  
Veliko osebnih stvari boste razrešili, če se le ne boste skrivali ali zapirajte vase. Poglejte malo naokoli in brez pričakovanj dovolite, da se vam stvari pokažejo na novo.


 
Strelec   
Če si boste upali slediti usodi, vas bo pripeljala v čisto nove sfere delovanja, med nove ljudi, tudi v novo ljubezen. Tako se bo začelo novo, dobro  poglavje življenja.
 
Kozorog   
Želeli si boste več svobode, a bo potrebno predati nekatere delovne in domače naloge in se dobro organizirati, da bo to možno. Predajte to komurkoli, samo da sprejme.
 
Vodnar  
Nekateri vas bodo poskušali z manipulacijami rušiti, a vi sploh ne boste reagirali na to. Imeli boste oporo v vam bližnjih ljudeh in to vam bo povsem dovolj.
 
Ribi  
Instinktivno boste želeli naprej in spremembe bodo vaša res močna želja. A spremembe boste najbolj doživljali pri sebi. Vse bo postalo bolj preprosto.

prejšnji članek
Mlajša hčerka Alenke Košir je takole blestela na valeti
Svet slavnih
Mlajša hčerka Alenke Košir je takole blestela na valeti
naslednji članek
Bepop po 16-ih letih s svojim prvim
Svet slavnih
Bepop po 16-ih letih s svojim prvim