stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bepop po 16-ih letih s svojim prvim

15. 6. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
bepop-daj_se_nasmej-press foto1_foto_agencija_damn

Rdeči avtomobili se večkrat po naključju znajdejo v videospotih skupine Bepop. foto: Agencija DAMN

Dekleta so predstavile čisto nov in svež videospot.

Skupina Bepop je te dni spet ena glavnih glasbenih tem v Sloveniji: njihova nova pesem 'Daj se nasmej' že polni radijski eter, medijski turneji ni videti konca, predvsem pa so odzivi poslušalcev odlični, tako da Tinkara, Alenka in Ana že komaj čakajo, da bodo svoj poletni hit lahko predstavile tudi prihajajočih nastopih.

Vsaka dobra pesem si zasluži tudi video. Tega so #BepopLadies prvo junijsko soboto z ekipo Agencije DAMN posnele na Mestnem vrhu nad Ptujem, delo pa opravile rutinsko, čeprav je od njihovega zadnjega spota minilo že šestnajst let. 

Bepop foto: Agencija Damn

Vse je teklo gladko, nekaj preglavic je ekipi, ki je skušala v filmček ujeti vzdušje poletne zabave na terasi, povzročilo le hladno in vetrovno vreme: "A, ko pomisliš na Viktorijine angelčke, ki snemajo modne kataloge in filme v kopalkah sredi zime, stisneš zobe in si misliš, saj ni tako hudo," se pošalijo dame.

Zanimivo je, kako se v spotih skupine Bepop, naključno a vedno znova, pojavljajo rdeči avti: "Tokrat smo vozile fiatovega starodobnika. Že v prvem videu Moje sonce smo prepevali v rdečem kabrioletu, v Odpelji me je opazen rdeč kamionet, to pa je že naš četrti video v katerem nastopa rdeče vozilo." Tinkara je sicer zelo uživala tudi v dirkanju z vespo, tako da bo moral njen mož Peter to poletje bržkone obrisati prah s svoje, da bo lahko zaplejla še kakšen zmagovit krog po domači soseski.

prejšnji članek
Horoskop: Vodila vas bo močna želja po spremembah
Horoskop
Horoskop: Vodila vas bo močna želja po spremembah
naslednji članek
Rosvita Pesek delila delček družinske zasebnosti
Svet slavnih
Rosvita Pesek delila delček družinske zasebnosti