erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Horoskop: Širite optimizem in dobro voljo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Širite optimizem in dobro voljo

Horoskop, Pixabay

Optimizem, radost in dobro voljo za vse, kar se bo dogajalo, prenesite na druge. Pokažite jim tudi svojo sproščeno plat, da ne bo današnji dan prenapet zaradi mrka.

Oven  
Sončev mrk in pretirana moč v čustvih bo danes precej obremenilno vplivalo na vas in na vaše bližnje. Zato se izogibajte druženju z večjem številu ljudi in ne potujte.

Bik  
Optimizem, radost in dobro voljo za vse, kar se bo dogajalo, prenesite na druge. Pokažite jim tudi svojo sproščeno plat, da ne bo današnji dan prenapet zaradi mrka.
 
Dvojčka  
Ne bodite sumničavi do ljubezni in nehajte že vnaprej pričakovati težave. Ljubezen je lepše doživeti skozi dotik in odprto srce, zato se sprostite in objemite partnerja.  
 
Rak  
Optimizem, sreča in ljubezen vas bodo prevzela, zato bodite pozorni, da vas današnji mrk ne spravi v dvome ali prepričanje, da boste vse to izgubili, če ne boste popolni.  
 
Lev  
Izvrstno se boste počutili, če boste le imeli pozornost na sebi. Zvezde so vam naklonjene in cveteli boste. Ne boste opazili ljubosumnih pogledov. To poletje bo vaše.
 
Devica   
Če boste današnji dan dobro izpeljali, bo poletje res lepo. Popazite na fizično zdravje, sprostite čustva in bodite čimveč v naravi, da spustite negativne vplive sončnega mrka.


 
Tehtnica  
Usoda vas bo postavila na čisto posebno mesto in mnogi vas bodo občudovali. Vam pa bo pomembno samo to, da se stvari dobro izpeljejo in da so ljudje okoli vas srečni.

Škorpijon  
Bodite pozorni, da danes ne izgubite pozitivne naravnave na življenje. Ne prepirajte se za malenkosti, temveč razmislite, kako ste lahko bolj srčni do tistih, ki jih imate radi.

Strelec    
Odlična podpora za sprostitev in uresničitev nekaterih osebnih želja bo za vas. Če si boste upali slediti usodi, vas bo pripeljala v čisto nove energije, tudi v novo ljubezen.  
 
Kozorog  
Ne delajte se heroja, saj nimate časa za to. Potrebno bo urediti precej okoliščin ter domač, pa tudi delovni prostor ponovno reorganizirati ali obnoviti. Naredite načrt.

Vodnar  
Sončni mrk vam bo aktiviral optimizem in podporo za kariero in napredovanje v prihodnosti. Spremljajte ideje in jih poskušajte čimveč predati naprej in realizirati.
 
Ribi  
Odlično prebojno obdobje, ko vam bo uspelo realizirati številne ideje iz preteklosti. Tako imate dovolj časa (skoraj leto dni), da si izpolnite svoje srčne in poslovne želje.