Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Širite optimizem in dobro voljo

21. 6. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Optimizem, radost in dobro voljo za vse, kar se bo dogajalo, prenesite na druge. Pokažite jim tudi svojo sproščeno plat, da ne bo današnji dan prenapet zaradi mrka.

Oven  
Sončev mrk in pretirana moč v čustvih bo danes precej obremenilno vplivalo na vas in na vaše bližnje. Zato se izogibajte druženju z večjem številu ljudi in ne potujte.

Bik  
Optimizem, radost in dobro voljo za vse, kar se bo dogajalo, prenesite na druge. Pokažite jim tudi svojo sproščeno plat, da ne bo današnji dan prenapet zaradi mrka.
 
Dvojčka  
Ne bodite sumničavi do ljubezni in nehajte že vnaprej pričakovati težave. Ljubezen je lepše doživeti skozi dotik in odprto srce, zato se sprostite in objemite partnerja.  
 
Rak  
Optimizem, sreča in ljubezen vas bodo prevzela, zato bodite pozorni, da vas današnji mrk ne spravi v dvome ali prepričanje, da boste vse to izgubili, če ne boste popolni.  


 
Lev  
Izvrstno se boste počutili, če boste le imeli pozornost na sebi. Zvezde so vam naklonjene in cveteli boste. Ne boste opazili ljubosumnih pogledov. To poletje bo vaše.
 
Devica   
Če boste današnji dan dobro izpeljali, bo poletje res lepo. Popazite na fizično zdravje, sprostite čustva in bodite čimveč v naravi, da spustite negativne vplive sončnega mrka.
 
Tehtnica  
Usoda vas bo postavila na čisto posebno mesto in mnogi vas bodo občudovali. Vam pa bo pomembno samo to, da se stvari dobro izpeljejo in da so ljudje okoli vas srečni.

Škorpijon  


Bodite pozorni, da danes ne izgubite pozitivne naravnave na življenje. Ne prepirajte se za malenkosti, temveč razmislite, kako ste lahko bolj srčni do tistih, ki jih imate radi.

Strelec    
Odlična podpora za sprostitev in uresničitev nekaterih osebnih želja bo za vas. Če si boste upali slediti usodi, vas bo pripeljala v čisto nove energije, tudi v novo ljubezen.  
 
Kozorog  
Ne delajte se heroja, saj nimate časa za to. Potrebno bo urediti precej okoliščin ter domač, pa tudi delovni prostor ponovno reorganizirati ali obnoviti. Naredite načrt.

Vodnar  
Sončni mrk vam bo aktiviral optimizem in podporo za kariero in napredovanje v prihodnosti. Spremljajte ideje in jih poskušajte čimveč predati naprej in realizirati.
 


Ribi  
Odlično prebojno obdobje, ko vam bo uspelo realizirati številne ideje iz preteklosti. Tako imate dovolj časa (skoraj leto dni), da si izpolnite svoje srčne in poslovne želje.

prejšnji članek
Kakšen je danes Niko iz Kmetije?
Svet slavnih
Kakšen je danes Niko iz Kmetije?
naslednji članek
Sašo Dobnik pred novim izzivom in oddajo
Svet slavnih
Sašo Dobnik pred novim izzivom in oddajo