favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usmerite se v pozitivne misli

23. 6. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Ne dovolite, da vas lovke negativizma zvabijo v svoj objem. Najprej preglejte vse pozitivne stvari, ki se vam dogajajo in jih uvrstite v svoje življenje.

Oven  
Hrepeneli boste po enem, delali pa drugo. Vsem bo jasno, kaj se dogaja, samo vam ne. Sprostite se in začnite na novo. Z optimizmom boste povsod dosegli veliko več.

Bik  
Sledite nasvetom in naklonjenosti žensk, pa boste lepo prebrodli nekatere stare čustvene zanke. Podpora žensk vam bo veliko pomenila, pokažite jim to takoj.

Dvojčka  
Sprejmite novosti, nove ljudi in na vse odnose poglejte bolj sproščeno in srčno. Ne delajte več sami in s trpljenjem, kot ste bili do sedaj navajeni. Čas je za spremembe.

Rak  


Sonce je že prešlo v vaše znamenje, kar je okrepilo žaromete usode na vas. Na polno boste lahko sodelovali z vsem dogajanjem, ni pa nujno, da vam bo to zares všeč.

Lev   
Čustva vas bodo postopoma čisto prevzela in vse bolj boste hrepeneli po prostem času in druženju s prijatelji. Iskali boste vsako priložnost, da se povežete z njimi.

Devica  
Ne dovolite, da vam starejša ženska uniči vse, kar vam prinaša zadovoljstvo in srečo v življenje. Nekaj neiskrenosti je med vama in težko boste to rešili vi sami, a poskusite.

Tehtnica  
Ljubezen vas bo polno zaposlila a se ji ne boste mogli čisto predati, kar pa vam bo na nek način celo ustrezalo. Srečni boste občudovali svojega partnerja ali simpatijo.

Škorpijon  


Prvi dnevi poletja bodo čustveni in lažje se boste v vsem odločali, če ne boste skrivali globljih strasti, ki se bodo pojavljale ob stikih z ljudmi. Razkrijte vse svoje namere.

Strelec   
Najprej preglejte vse pozitivne stvari, ki se vam dogajajo in jih uvrstite v svoje življenje. Vse ostalo bo potem samo od sebe odpadlo, ker ne bo časa za vse.

Kozorog   
Prejeli boste novice, ki vas bodo pomirile in tudi v vašem domu ustvarile mir in harmonijo. Če boste to stanje vzdrževali povsod, bo napredovanje sledilo.

Vodnar  
Usoda vam bo odmaknila nekatere pritiske in negativne ljudi, za katere se še zavedali niste, kako močno so vam bili v breme. Kar naenkrat boste bolj sproščeno zadihali.

Ribi  


Poskrbite za to, da imate vsaj pol ure samo zase. Samo tako boste lahko začutili večje spremembe, ki se bodo najprej pojavljale v vašem počutju in šele potem v okolici.

prejšnji članek
Zvezdničin bivši si je vzel življenje
Svet slavnih
Zvezdničin bivši si je vzel življenje
naslednji članek
Alenka Košir: Slovenije ne poznam tako dobro, kot bi si jo želela poznati
Življenjski slog
Alenka Košir: Slovenije ne poznam tako dobro, kot bi si jo želela poznati