klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne dajajte praznih obljub

12. 8. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Če dajete obljube, ljudje pričakujejo, da jih boste uresničili. Previdno torej, ne boste se namreč počutili dobro, če boste ugotovili, da vsega pač ne morete izpolniti.

Oven  
V vas se bo nabiral nemir in nestrpnost, ki je ne boste znali dobro definirati, niti pokazati. Če ste nagnjeni k visokemu pritisku, potem danes bolj popazite nase.  

Bik  
Občutljivi boste na svoje imetje in na vse, kar se bo dogajalo okoli materialnih dobrin. Ne znate se sprostiti in uživati v tem, kar imate. Razmislite, zakaj je tako.  

Dvojčka    
Ponosni boste na svoje ideje in jih prehitro podelili z drugimi. Razmislite raje, ali želite samo potrditev, da ste pametni, ali želite ideje dobro vnovčiti. Oboje lahko.

Rak    


Delovno in praktično dopoldne se bo spremenilo v klepetavo popoldne. Jezni boste nase, ko boste ugotovili, koliko časa ste spet zapravili za brezpredmetne pogovore.  

Lev  
Hrepenenje se bo iz noči kar prilepilo na vas in vam naredilo zasanjan dan. Mnogi ne bodo niti opazili, da ste čisto v svojem svetu, iz katerega vas bo lahko prebudila le ljubezen.  

Devica  
Nemir se vas bo loteval glede financ in začeli boste razmišljati, kako zaslužiti več z manj truda. Razmislite še, kakšno ceno ima vaš ponos, ki vas včasih drago stane.

Tehtnica  
Hrepeneli boste po bližini in se je sočasno bali. A možnosti, da vam bo ljubezen vse bolj odpirala srce. Spoznali boste, da se vam krepi občutek za lepoto in sprejemanje.

Škorpijon  


Toliko obljub boste ponovno dali ljudem, da vam bo nerodno, ker boste sami vedeli, da jih ne morete izpolniti. Ne jezite se, če ljudje pričakujejo uresničitev. Pripravite se.

Strelec   
Nihali boste med rutino in med tihimi željami, za katere čutite, da je mogoče že prišel čas, da jih začnete počasi realizirati. Ne čakajte, brez drame jih dodajte v svoj urnik.  

Kozorog  
Dopoldne boste precej čustveni in želeli si boste več udobja in časa zase. Pričakovali boste razumevanje s strani drugih, a nazaj jim tega ne boste vračali.  To vas bo bremenilo.

Vodnar  
Ponosno boste kazali svoj napredek in favorizirali svoje ideje brez, da bi prisluhnili drugim. Avtomatsko se vam bo zdelo, da imate prav in ne boste prenašali ugovorov.  

Ribi  


Odprti boste za ideje, še bolj za pohvale. Čutite, da ste na pravi poti, zato vam vsaka potrditev še doda ognja na vaše ideje in delo, ki ga opravljate. Sprostite se in nadaljujte.

prejšnji članek
To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar
Svet slavnih
To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar
naslednji članek
Čuk Miha si želi veliko poroko in dojenčka, še prej pa prihaja nov družinski član!
Svet slavnih
Čuk Miha si želi veliko poroko in dojenčka, še prej pa prihaja nov družinski član!