hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar

12. 8. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
sabina mlakar in franci prah

Sabina in Franci foto: Osebni arhiv

Sabina Mlakar nam je predstavila svojo ljubezen. 'Uresničile so se mi sanje …'

Da je zaljubljena, nam je zaupala že pred časom, le da je bila tedaj še precej zadržana in svojega partnerja ni želela izpostavljati v javnosti. Mesece kasneje svojega srčnega izbranca ne skriva več in s ponosom pove, da je ob njem našla srečo.

In kdo je osvojil njeno srce? »Moj izbrani princ je Franci Prah, ki ga je letos novembra obiskal Abraham. On je človek mojih sanj, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen in pošten, najbolj pomembno pa se mi zdi to, da me razume,« z nasmehom o svoji ljubezni govori Sabina in poudari, da si je že dolgo želela ob sebi takšno osebo, zato je sedaj toliko bolj hvaležna, da se ji je nasmehnila sreča in so se ji uresničile dolgoletne sanje.

Sabina: 'Hvala dragi, da si prišel v moje življenje, s tabo sem srečna, ponosna in popolna.' foto: Osebni arhiv

»Franci je zelo ustvarjalen človek, kar si zamisli z glavo, naredi z rokami, obvlada vsa dela, ni da ni. Pred kratkim je odprl brunarico, peče vse vrste rib, kuhinja mu je res pisana na kožo. Tudi streže, ker je zelo prijazen, ga vsi obožujejo, sploh ker tudi zaigra na harmoniko in se lahko pri njemu prav lepo zavrtijo in sprostijo. Ponoči tudi speče kruh in pecivo, da zjutraj stranke pričakajo sveži grižljaji,« hiti pripovedovati Sabina, ki Francija podpira in mu stoji ob strani. Pove nam še, da rada prisluhne njegovim modrim nasvetom ter da spoštuje ne le vse njegove vrline, pač pa tudi njegovo pozitivno krmarjenje skozi življenje.

»Ljubim ga z vsem srcem in dušo ter cenim, ker mi vse to vrača nazaj. Drug drugemu pomagava, lepo sva se ujela, ob njem je moje življenje popolno. Če ni ob meni eno samo uro, ga že takoj pogrešam. Tako da sva res srečna in zadovoljna, iz srca si želim, da tako ostane do konca mojega življenja.«

Sabina: 'Takega človeka, kot sem si želela, sem dobila, tako, da ga bom čuvala, spoštovala in ljubila, kot do sedaj.' foto: Osebni arhiv

Sabina Mlakar in Franci Prah foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Darji Tomažin razdejali posestvo
Svet slavnih
Darji Tomažin razdejali posestvo
naslednji članek
Horoskop: Ne dajajte praznih obljub
Horoskop
Horoskop: Ne dajajte praznih obljub