Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar
| V.M.

To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar

Sabina in Franci, Osebni arhiv

Sabina Mlakar nam je predstavila svojo ljubezen. 'Uresničile so se mi sanje …'

Da je zaljubljena, nam je zaupala že pred časom, le da je bila tedaj še precej zadržana in svojega partnerja ni želela izpostavljati v javnosti. Mesece kasneje svojega srčnega izbranca ne skriva več in s ponosom pove, da je ob njem našla srečo.

In kdo je osvojil njeno srce? »Moj izbrani princ je Franci Prah, ki ga je letos novembra obiskal Abraham. On je človek mojih sanj, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen in pošten, najbolj pomembno pa se mi zdi to, da me razume,« z nasmehom o svoji ljubezni govori Sabina in poudari, da si je že dolgo želela ob sebi takšno osebo, zato je sedaj toliko bolj hvaležna, da se ji je nasmehnila sreča in so se ji uresničile dolgoletne sanje.

Foto: Osebni arhiv - Sabina: 'Hvala dragi, da si prišel v moje življenje, s tabo sem srečna, ponosna in popolna.'

»Franci je zelo ustvarjalen človek, kar si zamisli z glavo, naredi z rokami, obvlada vsa dela, ni da ni. Pred kratkim je odprl brunarico, peče vse vrste rib, kuhinja mu je res pisana na kožo. Tudi streže, ker je zelo prijazen, ga vsi obožujejo, sploh ker tudi zaigra na harmoniko in se lahko pri njemu prav lepo zavrtijo in sprostijo. Ponoči tudi speče kruh in pecivo, da zjutraj stranke pričakajo sveži grižljaji,« hiti pripovedovati Sabina, ki Francija podpira in mu stoji ob strani. Pove nam še, da rada prisluhne njegovim modrim nasvetom ter da spoštuje ne le vse njegove vrline, pač pa tudi njegovo pozitivno krmarjenje skozi življenje.

»Ljubim ga z vsem srcem in dušo ter cenim, ker mi vse to vrača nazaj. Drug drugemu pomagava, lepo sva se ujela, ob njem je moje življenje popolno. Če ni ob meni eno samo uro, ga že takoj pogrešam. Tako da sva res srečna in zadovoljna, iz srca si želim, da tako ostane do konca mojega življenja.«

Foto: Osebni arhiv - Sabina: 'Takega človeka, kot sem si želela, sem dobila, tako, da ga bom čuvala, spoštovala in ljubila, kot do sedaj.'

Foto: Osebni arhiv - Sabina Mlakar in Franci Prah

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?