Andrej Marčič Svet24.si

Milijoni evrov javnih sredstev za prijatelje ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

Toše Proeski in Dolores Lambaša Dobra karma

Na kraju Toševe smrti se spet dogajajo čudne in ...

Mary, Tjaša Njena.si

Sanjski moški: Tjaša in Mary žurata s ...

To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar
| V.M.

To je moški, ki je osvojil srce Sabine Mlakar

Sabina in Franci, Osebni arhiv

Sabina Mlakar nam je predstavila svojo ljubezen. 'Uresničile so se mi sanje …'

Da je zaljubljena, nam je zaupala že pred časom, le da je bila tedaj še precej zadržana in svojega partnerja ni želela izpostavljati v javnosti. Mesece kasneje svojega srčnega izbranca ne skriva več in s ponosom pove, da je ob njem našla srečo.

In kdo je osvojil njeno srce? »Moj izbrani princ je Franci Prah, ki ga je letos novembra obiskal Abraham. On je človek mojih sanj, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen in pošten, najbolj pomembno pa se mi zdi to, da me razume,« z nasmehom o svoji ljubezni govori Sabina in poudari, da si je že dolgo želela ob sebi takšno osebo, zato je sedaj toliko bolj hvaležna, da se ji je nasmehnila sreča in so se ji uresničile dolgoletne sanje.

Foto: Osebni arhiv - Sabina: 'Hvala dragi, da si prišel v moje življenje, s tabo sem srečna, ponosna in popolna.'

»Franci je zelo ustvarjalen človek, kar si zamisli z glavo, naredi z rokami, obvlada vsa dela, ni da ni. Pred kratkim je odprl brunarico, peče vse vrste rib, kuhinja mu je res pisana na kožo. Tudi streže, ker je zelo prijazen, ga vsi obožujejo, sploh ker tudi zaigra na harmoniko in se lahko pri njemu prav lepo zavrtijo in sprostijo. Ponoči tudi speče kruh in pecivo, da zjutraj stranke pričakajo sveži grižljaji,« hiti pripovedovati Sabina, ki Francija podpira in mu stoji ob strani. Pove nam še, da rada prisluhne njegovim modrim nasvetom ter da spoštuje ne le vse njegove vrline, pač pa tudi njegovo pozitivno krmarjenje skozi življenje.

»Ljubim ga z vsem srcem in dušo ter cenim, ker mi vse to vrača nazaj. Drug drugemu pomagava, lepo sva se ujela, ob njem je moje življenje popolno. Če ni ob meni eno samo uro, ga že takoj pogrešam. Tako da sva res srečna in zadovoljna, iz srca si želim, da tako ostane do konca mojega življenja.«

Foto: Osebni arhiv - Sabina: 'Takega človeka, kot sem si želela, sem dobila, tako, da ga bom čuvala, spoštovala in ljubila, kot do sedaj.'

Foto: Osebni arhiv - Sabina Mlakar in Franci Prah

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?