Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne reagirajte preveč na čustva drugih

20. 8. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Če boste preveč reagirali na čustva drugih, se lahko pripeti, da ne boste zmogli uresničiti zastavljenih načrtov. Skušajte na dogajanje gledati čimbolj objektivno.

Oven  
Beseda vam bo dobro tekla, tako da boste marsikoga prepričali v svoj prav. Imeli boste priložnost popraviti tudi napake iz preteklosti, zato izkoristite to priložnost.  

Bik  
Prisluhnite najbolj tihim občutkom v sebi in si priznajte tudi svoje temne strani. Samo tako se boste lahko sprostili ter osvobodili telo, kar bo dobro vplivalo na počutje.   

Dvojčka  
Ponoči je vaš vladar Merkur prestopil v znamenje device, kar vas bo danes umirilo v mislih in vam dalo neverjetno moč realiazacije. Lotili se boste vsega, kar ste prej odlašali.

Rak   
Veliki delovni načrti vam lahko padejo v vodo, če boste preveč reagirali na čustva drugih. Izogibajte se alkohola, da ne boste do večera  zabredli v težave zaradi čustev drugih.


 
Lev  
Zdelo se vam bo, da ste zamudili dobro priložnost za večje spremembe, kar vas bo cel dan kuhalo. Notranja napetost ne bo popustila, še posebej, če gre za življenjsko stvar.
 
Devica  
Imeli boste priložnost se postaviti zase in za ideje, ki so vam pri srcu. Tako si danes lahko odprete nove poti predvsem v poslu, kjer se bodo začele širiti dobre novice.

Tehtnica  
Nežna čustva vas bodo čisto prevzela in do partnerja ali simpatije ne boste imeli prave obrambe. Odprti boste za vse ideje in razumevajoče sprejemali vsa dejanja.  

Škorpijon   


Počutili se boste kot v pasti in tako se boste tudi obnašali. Ne reagirajte na stvari iz preteklosti, temveč nujno izrazite svoje sedanje želje, samo tako boste lahko rešili situacijo.  

Strelec   
Odnos s starejšo žensko se bo uredil in lažje boste zadihali ob vedenju, da je vse zaključeno in urejeno. Lahko, da se bo odnos izboljšal, če bo videla vaše kvalitete.  
 
Kozorog  
V vas zori odločitev, ki bo kmalu prišla do realizacije. Že sedaj se pripavite na uresničitev in poskrbite za vse okoliščine in manjša dela, ki se lahko prej naredijo.
 
Vodnar  
Neprespana noč ali težje sanje vam bodo pustile posledice in težko boste speljali dopoldanske opravke. Popoldne boste bolj čustveni in odprti za romantične zgodbe.  
 


Ribi  
Srečanje s pomembno žensko za vaše življenje bo lahko naključno, a ne jemljite ga samoumevno. Sprejmite ideje in nasvete ali darila od nje ter se iskreno izrazite.

prejšnji članek
Delovna akcija: Ičo ujet med crkljanjem z novo prijateljico
Svet slavnih
Delovna akcija: Ičo ujet med crkljanjem z novo prijateljico
naslednji članek
Filip Flisar bo letos eden od petstotih ekstremnežev
Svet slavnih
Filip Flisar bo letos eden od petstotih ekstremnežev
#nasazenazenska
nasazenazenska