900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne sproščajte se skozi prepire

27. 8. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Poskusite obvladati čustva. Nakopali si boste težave, če boste iskali dlako v jajcu in se spuščali v nesmiselne prepire.

Oven  
Zoprni boste in sitnobo širili povsod naokoli. Skozi prepire se boste sproščali, zato boste povsod iskali dlako v jajcu. Čutili boste sicer, da je čas, da prenehate, a ne bo šlo.  

Bik  
Nekaj nejasnosti bo okoli vas, zato se ne odločajte o ničemer prehitro. Dajte si čas za premislek. Na vas bodo imele večji vpliv starejše ženske, ki bodo želele nadvlado.

Dvojčka  
Nihali boste med konzervativnimi idejami, ki jih bodo od vas pričakovali v službi in med genialnimi idejami, za katere ste prepričani, da bi imele večji uspeh za vse okoli vas.

Rak   


Dinamičen in zadovoljen dan se bo prevesil v čisto drugače večer, kot ste pričakovali. Računali boste na romantiko in ljubezen, prejeli pa hladen tuš skoraj poslovnega srečanja.

Lev  
Ne boste se najbolje počutili, saj vas nekatere odločitve ne bodo pomirile. Vedeli boste, da ste se odločili napačno, saj bi sicer pri sebi kot običajno čutili mir. Ukrepajte.

Devica  
Želeli si boste vpeljati strogi red povsod, kjer se vam bo zdelo vse kaotično, a boste na koncu sami krišili svoja pravila. Opustite težnjo po pretiranih pravilih in se sprostite.

Tehtnica  
Zasanjani boste in nobeni pritiski okolja ne bodo mogli tega spremeniti. Ne boste reagirali na provokacije, saj boste raje ohranjali stik s sabo in spomini, ki vas bogatijo.

Škorpijon   


Želeli si boste spremembe v odnosih in v svojem življenju, a boste sočasno sabotirali vse, kar bi lahko pripeljalo do tega. Razmislite, kaj si zares želite in se samo v to usmerite.

Strelec   
Pazite, da se vam ne izmuzne lepa priložnost za dobre spremembe. Če se boste pravočasno zavedli, lahko danes še vplivate na to in preusmerite tok dogajanja.  

Kozorog  
Opazujte, kaj se danes dogaja z vašo notranjo močjo ali jezo. Kam jo preusmerjate, če nič ne spremenite navzven? Lahko je to vzrok za prepire ali za slabo fizično počutje.  

Vodnar  
Dopoldne vas bodo mučila prekipevajoča čustva, ki jih nikakor ne boste mogli umiriti in se sočasno ukvarjati z drugimi. Zato se boste odmaknili od vseh in počakali na spremembe.  

Ribi  


Ljubezen bo trkala na vaša vrata in optimistični boste glede na vso dogajanje. Končno si boste znali predstavljati svoje življenje v bolj optimističnih barvah in se veseliti sprememb.

prejšnji članek
Hana: 'Biti influencer je najtežje delo'
Svet slavnih
Hana: 'Biti influencer je najtežje delo'
naslednji članek
Nov par na slovenski radijski sceni
Svet slavnih
Nov par na slovenski radijski sceni