profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nov par na slovenski radijski sceni

26. 8. 2020; 09.00
Avtor: PR
Janja Ulaga

foto: arhiv M24

Radijska voditelja Janja Ulaga in Mitja Grajzar ponovno združujeta moči! Mesec september nam prinaša veliko novega tudi na Veseljakove radijske valove.

Janja Ulaga, nasmejana voditeljica in pevka, si bo od meseca septembra dalje ponovno radijski eter delila z voditeljem magičnega glasu, Mitjo Grajzarjem. Pred začetkom novih radijskih izzivov smo jima zastavili par vprašanj.

Kaj vama pomeni radijski eter, kaj tako magičnega je v delu radijskega voditelja?


Mitja: Vedno nekaj novega, možnost da se izraziš na svoj način in to deliš z ljudmi. Noben dan ni enak prejšnjemu.
Janja: Radijski eter je svoj čas pomenil intimo voditelja. Dovolil ti je, da vstopiš v poseben svet, ki si si ga delil samo z radijskim mikrofonom z mislijo na poslušalce seveda. Danes temu ni več tako, vseeno pa je radijski eter obdržal občutek magičnosti. Program, ki ga ustvarjamo je vsak dan drugačen in zelo odvisen od razpoloženja, vremena, stopnje pritiska in hormonov. To je delo, ki nima osnovnih pogojev za to, da postane rutina. Je večen izziv. Zato ga obožujem.

Dvoboj foto: Aktual

Z nekaj besedami opišita drug drugega, kaj pri drugem najbolj spoštujeta in občudujeta ter kako (in zakaj) nestrpno čakata na začetek nove Veseljakove radijske sezone


Janja: Moj radijski mož ima fantastičen, žameten, božajoč glas. Zagotovo mi ga dame zavidajo, a najbrž zato, ker ga poznajo samo preko radijskega etra (smeh). Spoštujem njegovo doslednost in profesionalnost do radijskega dela, nanj se zares lahko zanesem kadar me ni, če sva oba... pa nikoli ne veš kaj nastane (smeh). Z Mitjo imava zelo podoben smisel za humor, nisva zamerljiva, glasovno sva usklajena, poznava se že več kot desetletje, kar pomeni, da že veva kaj lahko pričakujeva drug od drugega. Skupaj nisva delala že tri sezone, zato se veselim, da preverim koliko sva se v tem času naučila, spremenila. Obetam si dobro energijo v etru, ki jo upam da začutijo predvsem poslušalci.
Mitja: Z Janjo se poznava že mnogo let... Pri njej mi je najbolj všeč to, da me že tako dobro pozna, da mi že na očeh vidi kakšne volje pridem v službo... Ne morem je okol prinest... Nova sezona bo zagotovo prinesla obilo smeha in dobre volje in čeprav se veliko delava norca gre v bistvu za veliko medsebojno spoštovanje.
Tako Janja Ulaga kot Mitja Grajzar pa dodajata, da moči ponovno združujeta, ker skupaj delujeta dobro, usklajeno in imata še veliko za povedat! Janja pa dodaja z besedami svoje najnovejše uspešnice: ...... "Nič ne zgodi se slučajno, vse se zgodi, ker je prav" .... zaupam tej svoji misli in verjamem, da je prišlo do tega, ker je tako najbolj prav.

prejšnji članek
Horoskop: Ne sproščajte se skozi prepire
Horoskop
Horoskop: Ne sproščajte se skozi prepire
naslednji članek
Alenka Arko: Vztraja že 20 let
Svet slavnih
Alenka Arko: Vztraja že 20 let
#nasazenazenska
nasazenazenska