Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novi Fosili po smrti Rajka Dujmića odpovedali koncert

26. 8. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
novi fosili - radej

Sanja Doležal, Vladimir Kočiš - Zec in Marinko Colnago še vedno nastopajo skupaj, vendar ne uporabljajo več imena Novi fosili. foto: Revija Zvezde

Po smrti nekdanjega vodilnega člana skupine Novi Fosili in avtorja številnih največjih uspešnic, se medijski boj med njegovo ženo in preostalimi člani zasedbe še kar nadaljujejo. Zdaj je uradno odpovedan koncert v Ljubljani.

Organizatorji koncerta Vladimirja Kočiša Zeca, Marinka Colnaga, Sanje Doležal oziroma z drugimi besedami koncerta zasedbe Novi fosili, so sporočili, da koncerta v Ljubljani ne bo. Uradnega razloga zaenkrat niso navedli, bi pa koncert v resnici morali izvesti že v začetku meseca aprila, a je bil zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja nove koronavirusne bolezni prestavljen na 2. oktober. 

foto: PR

Znano je, da je po smrti nekdanjega vodje skupine in avtorja večine uspešnic Rajka Dujmića, v javnost spet prišel boj med njim in nekdanjo zasedbo, ki se mesece odvija tudi na sodišču. Zgodbo zdaj preko medijev in družbenih omrežij nadaljuje njegova vdova Snježana. 

prejšnji članek
Ločitev zakoncev Batagelj
Svet slavnih
Ločitev zakoncev Batagelj
naslednji članek
Pisatelj Boris Pahor danes praznuje 107. rojstni dan
Svet slavnih
Pisatelj Boris Pahor danes praznuje 107. rojstni dan