Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Iskali boste poti iz čustvenih zagat

8. 9. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Reševanje vaših težav ne bo potekalo, kot bi si želeli. Potrebno se bo namreč soočiti z vsemi sodelujočimi in se pogovoriti o vsem, kar vas in druge bremeni.

Oven  
Nihali boste med zabavo, ki vas bo vabila zelo prepričljivo in med stvarmi, ki jih morate danes urediti. Naredite najprej delo, zabava bo še na voljo, ko boste končali.

Bik  
Dobra volja bo lahko šla čez mejo dobrega okusa, ko boste želeli nadvladati v družbi in se lahko osmešili. Ne solirajte več, temveč sodelujte na način, da so vsi vpleteni.  

Dvojčka  
Ne boste najbolj komunikativni, saj vas bodo nekatere stvari globlje prizadele, kot boste priznali. Ne skrivajte svojih šibkih točk in nežnosti, saj je tudi to legitimni del vas.

Rak  


Mirni in zadovoljni boste, saj imate dobro vizijo za jesen in zimo. Pred vami je precej izzivov, ki pa se jih veselite. Pomembno vam je, da ste mirni glede svojih osnovnih temeljev.

Lev   
Veliko, za vas čisto preveč, se bo dogajalo v odnosih z bližnjimi. To vam bo močno pokazalo situacijo za prihodnost in razjasnilo čustva in možnosti za spremembe.  

Devica  
Pomembno obdobje za vas, ko boste imeli priložnost, da postavite življenje čisto na novo. Zato je smiselno, da tudi opustite star način razmišljanja in na novo preverite vse.

Tehtnica  
Veselili se boste sprememb in ta motivacija vas bo vodila, da vam nič ne bo težko narediti. Pripravljeni boste na akcijo in delovni tako v poslu, kot v osebnem življenju.  

Škorpijon  


Iskali boste rešitev za nerazumevanje, ki se kar kopiči okoli vas. Potrebno bo vzpostaviti nov način komunikacije, sicer ne boste prišli daleč z rešitvami.

Strelec   
Iskali boste poti iz čustvenih zagat, a ne bo šlo na tako lahek način. Potrebno se bo namreč soočiti z vsemi sodelujočimi in se pogovoriti o vsem, kar vas in druge bremni.

Kozorog   
Nekatere globlje zadeve bodo prišle na površino. Ne skrivajte se, temveč jasno pokažite, kje stojite in kaj so vaše prave vrednote. Ne krijte tudi hrbta drugim, ne bo smiselno.  

Vodnar  
Dobro obdobje prihaja in lahko boste izpeljali velike načrte za pridobitev nekaterih materialnih dobrin, ki vam bodo služile za popolno spremembo življenja, po kateri hrepenite.   

Ribi  


Svoboda vam bo pomembna, a ljubezen prav tako. Če boste iskreni do sebe, lahko pridete do obojega. Ustvarili si boste lahko čisto nove temelje osebno in poslovno.

prejšnji članek
Savina in Giorgos hvaležna, ker ljubezen ni minila
Svet slavnih
Savina in Giorgos hvaležna, ker ljubezen ni minila
naslednji članek
Nekdanji odvetnik Donalda Trumpa razkril umazane podrobnosti
Svet slavnih
Nekdanji odvetnik Donalda Trumpa razkril umazane podrobnosti