Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Savina in Giorgos hvaležna, ker ljubezen ni minila

8. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
savina atai 16_1

Savina Atai foto: Osebni arhiv

Savina Atai je izrazila hvaležnost, ker ljubezen med njo in nekdanjim partnerjem Giorgosom ni minila. Ravno nasprotno, danes sta še bolj povezana. ' Ko je ljubezen prava, nikdar ne mine, zna spustiti in spremeniti obliko, mine pa ne'.

Savino Atai v življenju še vedno močno podpira nekdanji partner, Grk Giorgos, ki smo ga vzljubili tudi na naših tleh. Zlasti v težkih trenutkih ji zna stopiti v bran in nuditi podporo, razumevanje, ljubezen, kar običajno pritiče družinskim članom ter prijateljem.

Slednje Savini neizmerno veliko pomeni, saj sta v minulih letih zgradila tako močan odnos, da ga brez neprijetnih občutkov vzdržujeta tudi sedaj, ko stopata vsak po svoji poti.

»Nekaj, na kar sem najbolj ponosna in za kar sem najbolj hvaležna. Na naju. Za naju. Ko je ljubezen prava, nikdar ne mine, zna spustiti in spremeniti obliko ... mine pa ne. Ni bilo lahko iti preko bolečine in ega. Je pa tako vredno. Toliko sva si dala, ne bi bila, kjer sva, če ne bi bila skupaj. In zdaj sva bolj povezana, kot kadarkoli ... le na drug način. Družina. En za drugega tukaj, za vedno,« je njun odnos opisala Savina, ki je s spletnimi prijatelji delila Giorgosevo sporočilo podpore, v katerem pravi, da ostajata drug drugemu za vedno družina.

Savina Atai si je sedaj ustvarila življenje s soprogom Garrettom.

Savina Atai si je sedaj ustvarila življenje s soprogom Garrettom. foto: Instagram

prejšnji članek
Jakov Fak žrtev prevare
Svet slavnih
Jakov Fak žrtev prevare
naslednji članek
Horoskop: Iskali boste poti iz čustvenih zagat
Horoskop
Horoskop: Iskali boste poti iz čustvenih zagat