stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jakov Fak žrtev prevare

8. 9. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
jakov fak

foto: alesfevzer.com

Športnik je nova žrtev med znanimi obrazi. Hekerji so izrabili njegovo identiteto.

Tisti, ki redno spremljajo življenje slovenskega biatlonskega šampiona Jakova Faka na družbenih omrežjih, so v zadnjem obdobju zagotovo opazili sumljivo dogajanje. Jakov je vedno iskren s svojimi sledilci in z njimi večkrat deli tudi osebne zapise, zadnji tedni pa so bili predvsem na Facebooku nekoliko nenavadni. Objave so bile spisane v angleškem jeziku, hkrati pa so bili posnetki predvsem za Jakova neobičajni. 

Zdaj se je Jakov končno oglasil in pojasnil, kaj se je dogajalo. Tudi on pa je postal žrtev prevare, oziroma bolje rečeno žrtev zlorabe identitete na družbenih omrežjih. 

"Od 24. 8. 2020 nobena objava ni moja! Hekerji so poskrbeli, da mene in moje administratorje umaknejo na najnižje funkcije, tako da so nam bile vse aktivnosti onemogočene! Nismo mogli nič objavljati, komentirati, ali brisati njihove objave, lahko smo samo gledali kaj se dogaja," je pojasnil Jakov in k temu dodal svoje opravičilo. "Opravičujem se vsem, ki so jih objave motile, tudi mene so, ampak žal proces, da se dokaže lastništvo in sploh stopi v kontakt s Facebookom traja in traja! Stran obstaja že skoraj 13 let, lepo se družimo, podpiramo, tudi včasih hecamo, in mi res, se vedno ni jasen cilj takih hekerskih napadov! Pomembno je da smo spet tukaj, njihove objave bomo takoj zbrisali in upamo da je to prvič in zadnjič!"

prejšnji članek
Sanji Grohar raste trebušček
Svet slavnih
Sanji Grohar raste trebušček
naslednji članek
Savina in Giorgos hvaležna, ker ljubezen ni minila
Svet slavnih
Savina in Giorgos hvaležna, ker ljubezen ni minila
#obraziavenija
obraziavenija