Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney se je javila v živo, fant ji je iz rok iztrgal telefon

7. 9. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
1_britney spears

britney spears foto: Osebni arhiv

Oboževalci Britney Spears so le dočakali trenutek, ko se je njihova ljubljenka javila v živo na družbenem omrežju. A to, kar je sledilo, je še poglobilo njihovo prepričanje, da je pop princeska v nevarnosti.

Dan za dnem se na Instagram profilu Britney Spears vrstijo objave, ob katerih sledilci močno dvomijo v psihično stabilnost pevke. Poleg nenehno ponavljajočih se posnetkov burijo duhove zlasti video vsebine, na katerih se Britney sila nenavadno vede. Čudaški ples, korakanje in gibi, ki spominjajo na robotsko lutko, otroški ton glasu, mimika in vsebina, ki bi jo pripisali 10 letni deklici … Ob spremljanju objav tako oboževalci močno dvomijo, da slednje pevka ustvarja sama, prepričani pa so tudi, da živi v ujetništvu, brez dostopa do spleta.

Britney Spears foto: yt

Mnogi menijo, da nad njo posesivno bdi partner Sam Asghari, prepričanje pa se je še okrepilo po pevkinem ponesrečenem javljanju v živo. Britneyini sledilci so namreč več mesecev izražali zahtevo, naj se javi v živo in tako dokaže, da je z njo vse v redu. Slednje se je minuli teden zgodilo za natanko štiri sekunde in sicer iz Samovega Instagram profila. Video sicer ni zajemal pevkine podobe, je bilo pa jasno, da sedi na sprednjem sedežu, od koder je usmerila kamero proti Samu in dejala: 'v živo sem'. Takoj, ko je Sam videl, kaj se dogaja, ji je ob besedah: 'Daj mi to sem!' iztrgal telefon iz rok in prekinil javljanje v živo.

Po tem spletnem dogodku je na družbenih omrežjih pošteno završalo, javili pa so se tudi tisti, ki verjamejo, da gre za igro in nenavadno obliko promocije. O pevki, ki že dalj časa ne nastopa, se namreč v zadnjem obdobju ravno zaradi čudaških objav zelo veliko govori …

prejšnji članek
Nekdanji odvetnik Donalda Trumpa razkril umazane podrobnosti
Svet slavnih
Nekdanji odvetnik Donalda Trumpa razkril umazane podrobnosti
naslednji članek
'Krešo' in nosečna žena ločena
Svet slavnih
'Krešo' in nosečna žena ločena