favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pustite drugim do besede

21. 9. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Do boljših rezultatov boste prišli, če boste sogovornikom prepustili, da spregovorijo o vsem, kar jih obremenjuje.

Oven 

Opazili boste, da je veliko bolje, če drugim pustite, da v pogovorih res povedo vse, kar jih teži, saj potem manj bremen preide na vas in lahko hitreje in boljše delujete.

Bik

Srečen dan se vam obeta, če boste le sprejeli optimizem in dobro voljo, ki je pripravljena za vas. Ne izogibajte se podpori žensk ali darilom, ki bodo prihajala.

Dvojčka

Iskali boste način, kako najboljše skomunicirati svoje skrbi ali želje, pa se ne boste mogli izogniti notranji jezi, ki bo vse večja. Ne čakajte, takoj začnite s pogovori.

Rak

Razjezili vas bodo nekateri naključni dogodki, da se ne boste mogli več kontrolirati in padli v prepire. To bo marsikoga presenetilo, saj vas poznajo kot bolj uvidevne.

Lev

Jasno vam bo, kaj morate narediti, da zaključite določeno obdobje, ki vam je bilo sicer pri srcu, a je čas za spremembe. Ne morete več čakati na dejanja drugih.

Devica

Upoštevaljte ideje ali vizije, ki jih boste dobili, pa čeprav se vam ne bodo zdele optimalne. Ne zanemarite spoznanj o sebi in drugih, saj vam lahko marsikaj rešijo.

Tehtnica

Sami sebe boste presenetili s preprostostjo besed in jasnostjo v čustvih, ki jih boste pokazali vsem v okolici. Mir, ki ga boste ob tem čutili, bo prevzel tudi vaše bližnje.

Škorpijon

Misli vam bodo uhajale in prehitro boste povedali stvari, o katerih še niste zares prepričani. To bo ustvarilo zmedo okoli vas in poslabšalo nekatere že krhke odnose.

Strelec

Čisto srečo boste doživeli ob nekem srečanju, ki se vam bo zdelo kot darilo življenja. Sanje bodo oživele in lahko, da se boste potrudili podaljšati srečanje za vsako ceno.

Kozorog

Nežna, a krhka čustva vam bodo odprla novo poglavje življenja, če se boste le uspeli izmuzniti strahovom preteklosti. Ne bojte se ranljivosti, saj je v njej največja moč.

Vodnar

Počutili se boste malo odrezane od dogajanja, a pri tem boste pozabili, da ste delali na tem dlje časa, da ste do tega prišli. Sprostite se in si dovolite počitek, dokler gre.

Ribi

Čutili boste, da prihaja boljše obdobje, a si ne boste znali predstavljati, kaj to pomeni. Današnja darila vam bodo začela odpirati domišljijo bolj v smiselno smer.

prejšnji članek
Rene iz Kmetije zaljubljen v talentko Anjo
Svet slavnih
Rene iz Kmetije zaljubljen v talentko Anjo
naslednji članek
Je njene pisateljske kariere res konec?
Svet slavnih
Je njene pisateljske kariere res konec?