mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne izkoriščajte prijateljev

6. 10. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Bodite pozorni, da svojih prijateljev preveč ne izkoristite, saj se lahko zgodi, da boste ostali brez svojih ljudi. Zato se ne izgovarjajte na njih, temveč se iskreno pogovorite.

Bik
Dobro boste premislili svojo taktiko in uspelo vam bo pridobiti precej zahtevno osebo na svojo stran. Zmenek bo zanimiv, a vi boste želeli biti v centru pozornosti.

Dvojčka
Dobro počutje in samozavest bosta izhajala iz odličnega razumevanja doma in polni boste kreativnosti in humorja. Ohranite stik z zadovoljstvom, ki je sedaj v vas.

Rak
Pazljivo na poslovnih potovanjih, saj ne boste v najboljši koži in bi vas znala vaša razburljivost potegniti v nesmiselne prepire. Ohranite notranji mir in integriteto.

Lev
Pretiravali boste s skrbmi okoli domačih razmer, kar vam bo vzelo poslovni elan in boste deležni kritik pri delu. Sprostite se in se ukvarjajte s tekočimi stvarmi tam, kjer ste.

Devica
Čustveno se boste izjemno izpostavili v določeni skupini, kar pa bo prineslo dober preobrat, ki ste ga želeli. To bo okrepilo vaš pogum in zadovoljstvo nad dogajanjem.



Tehtnica
Osnovni temelji bodo postavljeni in želeli si boste, da srečate sorodno dušo, ki bi vas dopolnila ali da se vaš partner prilagodila na dober način sobivanja in skupnega uživanja.

Škorpijon
Odnosi bodo popolnoma zapolnili vaše življenje, da boste izgubili fokus nase. Mnogi vam bodo pomagali pri poslovnih uspehih ali pri selitvi, a vseeno vam bo to preveč.

Strelec
Prepogosto se vam zgodi, da zaupate novim ljudem bolj, kot tistim, ki jih poznate že dolgo časa. Bodite pozorni na sladke besede, ki potem nimajo nobene realizacije.

Kozorog
Preveč boste zaskrbljeni zaradi odnosov, saj vas bodo stari čustveni spomini preveč prevzeli. Sprostite se in si privoščite čas zase, da se odmaknete od starih energij.

Vodnar
Imeli boste veliko moč v besedah in še preden se boste dobro dogovorili, bodo že šle stvari v realizacijo. Tokrat se ne boste mogli izgovarjati, da je bilo vse prepočasi.

Ribi


Iskali boste novo pot realizacije vam pomembne želje. Odpirala se vam bodo številna vrata, a se boste težko odločili, kaj sprejeti in kaj ne. Ali si resnično želite sprememb?

prejšnji članek
Sara Rutar sveže zaljubljena v srčnega Dejana
Svet slavnih
Sara Rutar sveže zaljubljena v srčnega Dejana
naslednji članek
Velik uspeh za slovensko gastronomijo
Kulinarika
Velik uspeh za slovensko gastronomijo