Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Uspešni boste pri iskanju skupnih rešitev

19. 11. 2020; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Danes se ne lotevajte večjih in zahtevnejših stvari, saj se ne bodo dobro zaključile. Vzdržujte rutinska dela in se čimmanj pogovarjajte o stvareh, ki niso del posla.

Bik

Potrudite se za določen odnos. Bodite sistematični ter resnicoljubni, a vseeno ljubeči, pa se bo vse dobro izšlo. Potrebno je namreč na novo postaviti temelje na dolgi rok.

Dvojčka

Zanimiv dan se obeta. Ko se boste jasno osredotočili na to, kar si resnično in globoko želite, vas bodo zvezde lahko v tem dobro podprle. Odprite vsa čutila in sodelujte.

Rak

Odločili se boste za nenavaden način izkazovanja pripadnost in ljubezni, s čim boste presenetili ljubljeno osebo. Nadaljevali boste v tem stilu, čeprav ne bo super učinka.

Lev

Naredite dober načrt za bližnjo prihodnost in za vse, kar želite doseči poslovno in osebno. Pri tem sprejmite podporo ali povabilo starejše osebe, ki vas vedno podpre.

Devica

Resno se boste lotili nekaterih novih idej, s katerimi si obetate dobre materialne dosežke, zato o njih ne boste veliko govorili drugim, saj se boste bali škodoželjnosti.

Tehtnica

Spreminjajo se vrednote in s tem način življenja. Ne morete več ustreči drugim, saj vas stvari narejene s prisilo, utrudijo. Zato sledite sebi in najdite pravo motivacijo.

Škorpijon

Venera bo danes prišla v vaše znamenje, kar vam bo dalo notranji magnetizem in občutek za posebno lepoto in harmonijo, ki jo boste želeli doživljati vsak trenutek .

Strelec

Iskali boste nove priložnosti in ne bo se vam dalo več opravljati vam nezanimiva dela. Ljudje vam bodo naklonjeni, kar boste na polno izkoriščali, ko boste iskali pot naprej.

Kozorog

Z mislimi ne boste najbolj pri delu, preveč vas bodo zaposlovali odnosi, tudi v službi. Bodite pozorni, da ne boste preveč odrezavi, saj si lahko pokvarite res dober odnos.

Vodnar

Uspešni boste pri iskanju skupnih rešitev za vse poslovne izzive skupaj. Precej dobrih idej boste dobili. A počakajte s pogovori na dober čas, da ne bo vse šlo kar v prazno.

Ribi

Ugotovili boste, da vas bližnji in okolica čisto sprejemajo, ne glede na to, kaj naredite ali govorite in to vam bo blagoslov, da se boste sprostili in postavili na nove temelje.

prejšnji članek
V Metkinem bazenu goli Franc, pes, maček in štiri Ptujčanke?
Resničnostni šovi
V Metkinem bazenu goli Franc, pes, maček in štiri Ptujčanke?
naslednji članek
Filma Vesna in Sreča na vrvici še vedno navdušujeta
Svet slavnih
Filma Vesna in Sreča na vrvici še vedno navdušujeta