tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Sprejmite pomoč bližnjih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Sprejmite pomoč bližnjih

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Kar nekaj težav boste imeli, ker boste morali popraviti vse, kar ste v preteklosti zanemarili. Čutili boste pritiske, zato boste zatrdno zagotovili, da je to bilo zadnjič.

Bik

Pestro dogajanje bo prižigalo strast v vas, ne glede na situacije. Ne skrivajte tega dejstva, samo sprostite se in boste tako lahko okrepili vezo ali našli novo simpatijo.

Dvojčka

Poskušali boste z različnimi idejami razvedriti današnjo družbo in presenečeni boste, ker se nič ne bo prav izšlo. Sprostite se in začnite uživati, ostali bodo sledili zgledu.

Rak

Čustvena nihanja naredijo druženje zanimivo in to vas zabava, a če želite bolj stabilne odnose, je smiselno, da se ne odmikate predvsem odgovornosti za svoje počutje.

Lev

Ko se boste čisto sprostili v svojih čustvih in sodelovanju s prijatelji in bližnjimi, se bodo zgodile nekatere nenadne spremembe. Prepiri bodo kratki, a zelo koristni.

Devica

Sprejmite pomoč bližnjih in ne samo, da bo vse narejeno hitreje in bolje, še počutje vseh skupaj se bo izboljšalo. Domači vam bodo končno lahko pokazali svojo ljubezen.

Tehtnica

Spremembe v domu so potrebne, tega se zavedate. A vseeno vam bodo pretekle skrbi še vedno povzročale strah in upor, da boste v vsem zalo počasni in previdni.

Škorpijon 

Globok vrelec vaših čustev boste odkrili v nekaterih situacijah. Odločite se, da jim ne pobegnete temveč jih sprejmete v svoje življenje kot zaščimbe, ki so res potrebne.

Strelec

Čakali boste, da vaši domači spoznajo vaše prave namere, a sočasno ne boste želeli o njih govoriti. Zaupajte jim smeri, kam želite usmeriti svojo energijo in bodo srečni.

Kozorog

Materialni prilivi, obilje prihaja v vaš dom, če se boste sprostili in začeli ceniti žensko energijo. Le-ta bo namreč potrebna, da bo podprla sproščenost v skupnem življenju.

Vodnar

Hrepenenje po ljubezni in spremembi življenja vas bo odmaknilo od dejanskih zmožnostih delovanja. Tako boste čas preživljali bolj sanjsko, v iluziji, kot v realnosti.

Ribi

Nekateri odnosi vas ne bodo več osrečevali in želeli boste realno soočenje, kar pa nikakor ne bo šlo tako zlahka. Ustvarite sproščeno vzdušje in predlagajte rešitve.