stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tjaša Kokalj pokazala domačo pisarno

1. 12. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
tjasa kokalj jerala 7

Tjaša Kokalj Jerala foto: M24

Tjaša Kokalj dolgo ni imela svojega pisarniškega kotička. Članke je pisala celo na postelji, zato je sedaj toliko bolj srečna, ker si je v novem domu ustvarila prekrasno malo pisarno.

Pred časom je bila pisarna Tjaše Kokalj Jerala vsak kotiček, kjer je lahko sedla in ustvarjala, danes je presrečna, ker ima svoj mali svet, ki ga je uredila tako, da se v njem dobro počuti. Kot je pojasnila spletnim prijateljem, je včasih pripravljala članke v stilirici, pa v trgovinah, na kavču, celo na postelji.

»Potem sem bila čisto srečna, ker sem ‘dobila’ svojo mizo – kotiček, ki sem ga po Pinterestu navdahnjeno opremila. Ampak vedno sem oboževala imeti svoje stvari, dokumente, fotografije, spomine, dragocenosti, malenkosti ... na enem mestu. Kotiček bi bil dovolj, pisarnica je luksuz. Moj mali svet, mehurček, kjer se sicer tudi punci dobro počutita in razgrajata, a ima eno čudovito lastnost - da se zaklenejo vrata. In tam me mirno počakajo vsi stajlingi, PR paketi, delo,« je na družbenem omrežju pojasnila Tjaša in spletni publiki ponudila vpogled v svoj lično urejen pisarniški kotiček, ki je del njihovega novega domovanja. 

Morda vas zanima še:

Kaj vam zvezde napovedujejo za danes?

prejšnji članek
Frenk Nova navdušil kot blondinec
Svet slavnih
Frenk Nova navdušil kot blondinec
naslednji članek
Anamarija spoznala, da se je Franc boji
Resničnostni šovi
Anamarija spoznala, da se je Franc boji