Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Novi temelji so pripavljeni

3. 12. 2020; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Ohranite optimizem ne glede na vse, kar se dogaja okoli vas. Samo tako boste lahko odreagirali optimalno in rešili marsikatero zagato, za kar vam bodo številni hvaležni.

Bik  
Odlično možnost imate sedaj, da si odprete pot v tujino ali možnost za daljše izobraževanje. To vam bo omogočilo življenje, po katerem že dlje časa hrepenite.

Dvojčka  
Novi temelji so pripavljeni, če ste tudi vi pripravljeni na spremembe. Vse, kar do sedaj niste naredlti, pa bi morali, boste seveda morali urediti v čimkrajšem času.

Rak   
Preglejte svoj način razmišljanja, da se boste začeli zavedati, kako hitro sami sebe spodrežete in se spravite v neugoden položaj. Ko to opustite, bo vse čisto drugače.

Lev  
Precej lažje boste spustili čustvena pričakovanja do bližnjih, ki se vam do sedaj nikoli niso izpolnila. Pomirili se boste s samo situacijo in s tem vse pripravili na spremembe.

Devica  


Spet boste morali prestaviti svoje delovne načrte. To bo okrepilo pritisk negativnih misli glede preživetja in ne boste si mogli pomagati, da ne bi razmišljali negativno.

Tehtnica  
Vztrajali boste pri nekaterih odločitvah, kar vam bo zelo odgovarjalo, zelo bo pa čudilo vaše bližnje, saj običajno niste tako vztrajni. Preizkušali bodo meje tolerance.

Škorpijon   
Uspeh v poslu je močno povezan z odnosi, ki pa se jih pogosto izogibate. Zato je dobro, da se zavedate, da brez dobrega sodelovanja ne bo posel stekel, kot si želite.

Strelec   
Ne reagirajte na obtožbe okolice ali na provokacije na družabnih omrežjih, samo osredotočite se na vse, kar si vi želite do konca leta ali v bodočnosti realizirati.

Kozorog  
Partner ali nova simpatija vas bo videls čisto v drugi luči, saj boste imeli pozornost tokrat res na sebi. Dobro sodelovanje bo pokazalo vajino resnično kompatibilnost.

Vodnar  
Nestrpni boste do ljudi, a kljub temu se bo delo dobro izšlo, zato se vam bo zdelo, da je nestrpnost dober recept, da vse naredite hitro in učinkovito. Ne prenaglite se.

Ribi  


Osredotočite se na svoje konkretne, materialne rezultate, da boste na dolgi rok še lahko uspešno počeli to, kar vas veseli. Sistematična organiziranost bo potrebna.

prejšnji članek
Jože si želi Jožico, kaj pa na to pravi ona?
Svet slavnih
Jože si želi Jožico, kaj pa na to pravi ona?
naslednji članek
Zvezdniška Tanja Žagar
Svet slavnih
Zvezdniška Tanja Žagar