vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

intenzivna-nega, bolnica, bolnišnica, covid-19 Svet24.si

Covid od lanskega marca vzel že 5000 življenj

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Jan Plestenjak Odkrito.si

Jan Plestenjak priznal: En večer smo malce več ...

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Kako na vas vpliva pogovor s prijatelji?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kako na vas vpliva pogovor s prijatelji?

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Opazujte, kako vas pogovori z določenimi prijatelji aktivirajo, z drugimi pa izčrpajo. Naredite korak dalje in pozitivne pokličite večkrat in naredite spremembe v dobro.   

Bik  
Skrivna čustva bodo prilezla na plano in če jih ne boste zupali partnerju, bos dobil občutek, kot da mu nekaj velikega in pomembnega prikrivate. Pogovorite se čimprej.

Dvojčka  
Odmik vam bo koristil, da boste lahko razmislili o širšem smislu svojega življenja. Spoznanja preteklih dni so vam zamajala ustaljen načrt in čas je za spremembe.  

Rak  
Okolje vas bo delalo nemirne,  kar se vam bo zdelo nadvse čudno, saj ne bo nič narobe. A navadili ste se na stres in težave, kar je razumljivo, a malo nesmiselno.

Lev  
Srečni boste v partnerstvu in želeli si boste pogovorov. A lahko, da se bo tukaj sreča končala, saj ste pozabili, da so teme bolj enostranske in da ste večinoma časa tiho.

Devica   
Preveč skrbi nosite, še posebej, ker večine ne morete spremeniti. Preglejte strahove in skrbi ter vse kar ne morete spremeniti, zapišite na papir, da vam ne uniči zdravje.

Tehtnica  
Notranje počutje bo, iskrivo in polno energije. Zanimivo pa, da ga ne boste kazali navzven, kot da ste se odločili, da boste neprivlačni do okolice, da ohranite svoj mir.

Škorpijon  
Želeli boste urediti odnose in jih postaviti na boljše temelje, a ne bo šlo tako, kot ste načrtovali. Ne boste imeli živcev za poslušanje vedno istega in se boste raje umaknili.

Strelec    
Toliko vsega ste preživeli v zadnjem času, da se vam bo običajen dan zdel pravi blagoslov. Sproščeni boste ne glede na delo, saj veste, da vas bo vse počakalo.  

Kozorog  
Poskrbite za fizično počutje, saj se zna zgoditi, da bo življenjska energija presahnila v najmanj primernem trenutku, kar vas bo spravilo v zadrego. Redno gibanje pomaga.   

Vodnar  
Super počutje bo sledilo občutku, da imate vse pod kontrolo in da se z vsemi prav dobro razumete. Še pomislili niste, da je mogoče to utvara in da so se raje odmaknili.

Ribi  
Dihanje vam bo dragoceno in skozi razmišljanje o tem boste spoznali svoje največje talente. Začelo se bo novo obdobje, ki si ga boste zapomnili po zavestnem dihanju.