mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ljudje se bo obračali k vam - zakaj?

18. 12. 2020; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Rešila vas bo jasna vizija in notranja stabilnost. Ne dovolite si čustvenih izbruhov, saj vam lahko pokvarijo dosedanje delo in vam povzročijo večje težko rešljive težave.


Bik
Pokažite svoje želje in da se vam ne odmaknejo in jih bo kasneje še težje uresničiti. Opustite negativna čustva, saj na primer ljubosumje povzroča težave z dihanjem.

Dvojčka
Opazni boste in ljudje se bo obračali k vam po pomoč ali podporo. Imeli boste dober vpliv povsod in česar se boste lotili bo lepo steklo, kar vas bo osvobodilo preteklosti.

Rak
Čisto vas bodo prevzele energije prijateljev in okolja, tako da boste preveč časa in energije vložili v tej smeri in pozabili na nekatere obljube, ki ste jih dali domačim.



Lev
Dovolj boste imeli nasvetov ter vplivanj drugih v vaše zadeve, zato se boste delali, da se nič ne dogaja. Razmišljali boste o selitvi ali daljšem odmiku, ki bi prinesel še denar.

Devica
Pogovorite se z ljudmi, ki vas v mislih preganjajo in se pomiriti s preteklostjo. Nove spremembe bodo namreč zahtevale soočenje z vsem, česar ste se do sedaj izogibali.

Tehtnica
Lahko, da boste skrili nekatere svoje osebne cilje, saj ne boste želeli vpletanja drugih. Veseli boste bolj dinamičnega način življenja, ki ga boste korak za korakom ustvarili.

Škorpijon


Možnosti selitve ali spremembe način življenja bodo velike, če ne celo potrebne. Lahko, da se vam bo odprla pot v tujino, da boste zaživeli na novo tako, kot si želite.

Strelec
Sproščena čustva bodo ugodno vplivalo na vašo ljubezen, a poslovni odnosi ne bodo tako enostavno za razrešiti. Uradno bo potrebno pogledati, kdo živi na vaš račun.

Kozorog
Sprejeli boste odgovornost za svoje delo in se končno odločili, kar vam bo okrepilo notranjo moč. Odprti boste za spremembe in nič vam ne bo težko narediti za to.

Vodnar
Hrepeneli boste po spremembah o katerih že dolgo razmišljate, a potrebujete večjo vsoto denarja, ki bi podprla vaše načrte. Lažje vam bo, če se pogovorite z nekom.


Ribi
Hvaležni boste za dobro prijateljstvo in si želeli še več povezav, druženja, da bi lahko svoja čustva izkazali na primeren način. Odprti boste za srečo in aktualna sporočila.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Jacqueline Kale v vlogi pevke
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Jacqueline Kale v vlogi pevke
naslednji članek
Težave z zobmi naj vam ne grenijo dni
Zdravje
Težave z zobmi naj vam ne grenijo dni