kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

sean osterc lpd Njena.si

Imitator Sean se je prijavil v šov Slovenija ima ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Horoskop: Preveč pozornosti se bo zgrnilo na vas
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Preveč pozornosti se bo zgrnilo na vas

HOROSKOP, px

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Nemir se bo pojavil vsakič, ko boste morali nekaj narediti, pa boste to odložili za kasneje. Torej ne prelagajte dela, samo sodelujte z dogajanjem in uspešni boste.

Bik

Preveč pozornosti se bo zgrnilo na vas in želeli se boste umakniti, sočasno pa za vse poskrbeti. Spoznali boste osebo, ki ji boste popolnoma zaupali osebno in poslovno.

Dvojčka

Dvomili boste o uspehu, vendar vas bodo ostali dobro potolažili in vam pokazali moč skupinskega sodelovanja. Pomagali vam bodo na novo zaživeti, za kar boste hvaležni.

Rak

Vse moči boste uporabili, da bi obdržali osebo, ki v vas spodbudi nežnost in intimo. Tako boste v sebi odkrili svoje najmočnejše talente, ki jih sprejmite in uporabite.

Lev

Popolna trasformacija materialnega življenja se obeta. Lahko, da bo šlo skozi jezo in prepire, ni pa nujno. Pravočasno se izrazite in pokažite resnost ob vseh pogovorih.

Devica

Materialne skrbi vas bodo privedle do tega, da boste od partnerja ali šefov želeli zagotovila, ki pa vam jih ne bodo mogli dati. Spremenite pa odnosa do denarja.

Tehtnica

Vaš izgled bo pritegnil številne ljudi, da se bodo odzvali na vse, kar počnete. To vam ne bo povzročalo težav, malo zadrege pa občasno, saj niste navajeni vse pozornosti.

Škorpijon

Za uspešno materialno stanje se bo potrebno naučiti iskreno sodelovati in ne glede na ostale, biti vztrajen v dogovorih in integriteti. Ne zapletajte se s sodelavci.

Strelec

Uporabite svojo notranjo moč za uspehe in ne za bitko proti. Sproti prepoznajte, kdo vam želi dobro, komu pa je vseeno za vas in glede na to spremenite način delovanja.

Kozorog

Ureditev vseh papirjev, pogodb o sodelovanju, računov ali dediščine, bo nujno potrebna, sicer se boste zapletli v stvari, ki vam bodo prinesle nepotrebno izgubo.

Vodnar

Nikakor ne boste želeli razumeti druge plati zgodbe, saj vas bo jeza še preveč držala v objemu. Razgibajte se, predihajte in si vzemite čas, da razmislite o vsem skupaj.

Ribi

Položili boste temelje za novo obdobje in končno se boste počutili zares zbrane in zadovoljne. Super vam bo, saj bodo tudi vaši bližnji popolno sprejeli te spremembe.