nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kandidatka šokirala: Ko ni bilo kamer, je postal drug človek …

28. 12. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
janez marn

Janez Marn foto: revija zvezde

Izpoved kandidatke šova Ljubezen po domače nas je resnično presenetila. Kot je pojasnila, so ženske na posestvu okusile tudi drugo plat romantičnega Janeza Marna. Ko so kamere ugasnile, se je namreč prelevil v povsem drugega človeka.

»Če bi me kaj potegnilo pri Janezu, bi bilo lepo, ampak žal ni bilo tako, kot se je zdelo na prvi pogled,« nam je pojasnila Sabina Mlakar, ki pravi, da Janez Marn ni takšna oseba, kot smo ga lahko spoznali tekom izjav v šovu Ljubezen po domače. Medtem ko se je gledalcem zapisal v spomin kot prijazen in spoštljiv osvajalec, ki rad pogovore obogati s takšnimi in drugačnimi pesnitvami, Sabina pojasnjuje, da se tedaj, ko kamere ugasnejo, prelevi v povsem drugega človeka.

»Janez ne zna spoštovati in ljubiti žensk. Zanje nima nežnih besed. Zanj so ženske namenjene delu. Že na samem začetku je žalil svoja dekleta in imel o njih slabo mnenje. Povedal mi je, da bi imel raje od čebelarja ali Janeza Rebernika punce. Dobro zna igrati,« je dejala Sabina in poudarila, da ob takšnem spoznanju preprosto izgubiš zaupanje.

Sabina in Janez foto: POP TV

Toda zakaj se je kljub vsemu spustila v bitko za njegovo naklonjenost? »Janez je bil od prvega dne zagledan vame, ampak jaz nisem nič čutila do Janeza, iz moje strani ni bilo niti malo kemije. Je pa bila v Janeza zatreskana Katarina, ker pa je mene sovražila, sem se zaradi nje do konca borila zanj. Mi je pa šel Janez na živce, ker se je z vsako žensko poljubljal. Če je hotel mene, zakaj je to počel? Meni je to nagnusno. Če si izbral eno, bodi z eno. Sam ni vedel, katero bi. In tako je bilo vse skupaj zame bolj zabava, da delam ostale ženske ljubosumne in da sem glavna med njimi. Če bi kaj čutila do njega, bi bila drugačna pesem in bi seveda pokazala ljubezen do njega. Tako pa tega nisem zmogla,« je povzela dogajanje na snemanju Sabina in dodala, da je Janez tedaj mislil, da mu bo šov odprl veliko možnosti pri ženskah, a se je končalo ravno obratno, saj je še vedno sam.

Kaj pa je bilo tisto, kar naj bi jo tako močno razburilo? Kaj se je še dogajalo med snemanjem, pa niso pokazali? »Ko smo snemali na posestvu Darje Tomažin, je nas žalil, a gledal druge ženske. Osvajal je Darjine sosede,« je bila skopa Sabina, ki jo je od vsega najbolj zmotilo spogledovanje z drugimi ženskami, poniževalen odnos do ženskega spola in mnoge žaljivke, ki so bile daleč od pesniško obarvanih besed, s katerimi je popestril oddajo Ljubezen po domače.

Bo s pomočjo oddaje Ljubezen po domače našel pravo zase? foto: Aleš-Rod

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Matjaž Nemec prvič po ločitvi ujet v prijetni družbi
Svet slavnih
Matjaž Nemec prvič po ločitvi ujet v prijetni družbi
naslednji članek
Horoskop: Preveč pozornosti se bo zgrnilo na vas
Horoskop
Horoskop: Preveč pozornosti se bo zgrnilo na vas