volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ste obupali, ker vas ne razumejo?

29. 12. 2020; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Komajda ste se rešili vseh napetosti in vsega, kar so drugi želeli stresti na vas. Niste mogli vsega dobro razložiti, a ste se prenehali truditi , saj vas le redkokdo razume.

Bik
Pozorni bodite na svoje zdravje, še posebej na živce in na dihalne poti. Nemir vas razžira že predolgo, kar se počasi poznati na telesu. Počitek ne bo dovolj, umirite se.

Dvojčka
Velike spremembe boste skozi praznike doživeli tako v sebi kot v okolju. Vaši temelji bodo dobili nove dimeznije in bolj jasno boste pokazali, kaj si želite in kam želite.

Rak
Ne boste se želeli ukvarjati z materialnostjo in banalnimi stvarmi, kot je denar, a vas bo nekaj spomnilo na vse potrebne spremembe, kar vas bo čustveno vznemirilo.

Lev
Razmišljali boste, kakšne korake boste ubrali v novem letu. Nikamor se vam ne bo mudilo in vzeli si boste dovolj časa za optimalni načrt. Zato ne boste nestrpni.

Devica
Okolica vas bo precej bremenila, pa čeprav ne boste znali s prstom pokazati na to, kaj vas zares moti. Lahko, da se bodo odnosi malo zaostrili, a ne boste popuščali.



Tehtnica
Komunikativni boste, a se ne boste želeli preveč družiti, saj ne boste želeli izgubiti svojega zadovoljstva, ki ste si ga v zadnjih tednih pridobili. Cenili boste čas zase.

Škorpijon
Čutili boste potrebo po spremembi in temeljitemu očiščenju tako fizičnem kot psihičnem. Zato boste želeli čas zase, saj vas bodo vsi zunanji vplivi vznemirjali.

Strelec
Vznemirjeni boste in stežka se boste umirili. Razburjenje boste skrivali za vzhičenimi čustvi in na koncu še sami ne boste točno vedeli, kaj vam je. A nemir bo ostajal.

Kozorog
Zmedeni boste in ne bo vam čisto jasno, kaj se dogaja, da se ne morete prav umirit. Poskušali boste s stvarmi, ki so vas v preteklosti sprostile, a tokrat ne bo šlo.

Vodnar
Pretirano boste skrbeli za vzdušje oz. želeli imeti kontrolo nad čustvenim dogajanjem. Ravno to bo povzročilo prepire, ki ste se jim želeli čisto izogniti.

Ribi


Ne morete se več prilagajati, potrebujete več svobode in to vam je vse bolj jasno. Zato boste naredili načrt za finačno svobodo in ga začeli reševati korak za korakom.

prejšnji članek
Kdo je pravzaprav Zlatan in ali sta z Jacqueline še par?
Svet slavnih
Kdo je pravzaprav Zlatan in ali sta z Jacqueline še par?
naslednji članek
Božo (Šverc komerc) zmagal v glasbenem šovu
Resničnostni šovi
Božo (Šverc komerc) zmagal v glasbenem šovu