cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je pravzaprav Zlatan in ali sta z Jacqueline še par?

29. 12. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
Jacqueline in Zlatan

Jacqueline in Zlatan foto: POP TV

Jacquelin Kale je v zadnjem delu šova Ljubezen po domače javnosti predstavila svojo novo ljubezen, zaročenca po imenu Zlatan. Vas zanima, za koga gre in kaj se je zgodilo s poroko?

Zlatan Lukenda je 52-letni gostinec iz Zagreba. Priljubljeni lastnik lokala je znan tudi po ponudbi jedi na žaru, ki jih skupaj s svojo ekipo pripravlja in streže na različnih lokacijah. Zlatan je oče treh deklet, na katere je zelo ponosen. Živi skupaj z najmlajšo, 14 – letno hčerko Petro, s katero se odlično razume, zlasti se dopolnjujeta v kuhinji, kjer drug ob drugem kuhata in preizkušata različne recepte.

Srčni oče in dedek ima za seboj žalostno zgodbo. Pred 11- imi leti se je namreč poslovila njegova ljuba soproga. Jeseni leta 2019 je našel srečo v objemu Jacqueline Kale, s katero sta se spoznala na družbenem omrežju Facebook, se kasneje srečala v živo in ugotovila, da si želita skupaj ustvariti prihodnost. Zlatan je Jacqueline zasnubil pred slavnostnim večerom v vili Vipolže in pred kamero napovedal, da se bosta poročila 20. februarja 2020.

Pa se je slednje tudi uresničilo? Žal njuna ljubezen ni bila tako velika in močna, kot sta upala in si želela. Poročila se nista, prav tako nista nadaljevala razmerja. Čeprav sta tako Zlatan, kot Jacqueline aktivna uporabnika družbenih omrežij, prav nič ne nakazuje na to, da bi še imela kakršnekoli stike. Zlatan je ohranil le fotoutrinek spomina na romantični večer, za katerega pravi, da je bil najlepši v njegovem življenju …

Tko ima nizak secer ovo vam je idealno daga povisite

Objavil/a Zlatan Lukenda dne Nedelja, 13. september 2020

Jedna slikica i uspomena od ljepsih trerenutaka mog zivota

Objavil/a Zlatan Lukenda dne Četrtek, 02. julij 2020

Pozrav ekipi idemo malo u zivot..

Objavil/a Zlatan Lukenda dne Sreda, 06. maj 2020
prejšnji članek
Pomlajevalna terapija Ana Marie Mitič
Svet slavnih
Pomlajevalna terapija Ana Marie Mitič
naslednji članek
Horoskop: Ste obupali, ker vas ne razumejo?
Horoskop
Horoskop: Ste obupali, ker vas ne razumejo?