Mirna Reynolds Dobra karma

'Prej ali slej bo zelo premožna,' o slovenski ...

Jelena Karleuša, Duško Tošić Svet24.si

Karleuša naslovila govorice o aferi. Soprogova ...

cepljenje bobo Reporter.si

Skrajno neodgovoren odnos do cepljenja: Ne ...

evikcija, tovarna-rog, 19.-1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tovarno Rog zasedli varnostniki, ...

20201019-01032119 Necenzurirano

Uradno: država kupila neustrezne hitre teste

marija-šerifović Odkrito.si

Marija Šerifović ima fanta!

Natalija Verboten Odkrito.si

So to najboljše kremšnite? Natalija Verboten ...

Horoskop: Pazite, komu namenjate pozornost
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pazite, komu namenjate pozornost

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Polni boste idej, kako reorganizirati ali polepšati svoj dom. Pri tem ste odločeni, da boste tokrat vztrajali v tem. Zato boste aktivirali vso moč, da uresničite te svoje želje. 

Bik
Ne glede na vse, ohranite usmerjenost na svoje načrte, ki jih želite realizirati. Čas je, da si izpolnite vsaj tisto željo, ki bo res ostala vedno z vami in okrepila vaše zdravje. 

Dvojčka
Ne govorite o idejah preden ne začnete delati na njih. Priložnosti se vam lahko izmuznejo, če jih ne boste pravočasno aktivirali. Jezili se boste lahko samo nase. 

Rak
Zdelo se vam bo, da vsi želijo nekaj od vas in da ste preveč izpostavljeni, zato boste iskali mirne kotičke. Mogoče je prišel čas, da sprejmete čisto novo vlogo v življenju? 

Lev
Neka družba vas bo presenetila in lahko, da boste spoznali nekatere svoje zmote iz preteklosti. To vam bo spremenilo življenje, saj boste prejeli pomembno spoznanje. 

Devica
Sprostili se boste pri pogovoru o delu, službi in prišli do zanimivih rešitev. Potrebovali boste pomoč domačih, zato predstavite ideje jasno in brez stresa, da bodo sprejete. 

Tehtnica
Podporo imate za pravo prenovo telesa in izgleda, zato boste razmislili o potrebnih spremebah ter se sistematično lotili, dokler ne bodo rezultati takšni, kot si želite. 

Škorpijon
Lahko, da se boste prehitro sprli z nekom, kar lahko, da vam bo prineslo večje težave. Zato boste morali urediti svoje papirje in jasno pokazati situacijo, v kateri ste. 

Strelec
Obremenjeni boste z domom, čeprav navzven ne boste dajali takšnega videza. Med prijatelji boste sproščeni, a doma izčrpani, zato boste razmišljali o večjih spremembah.

Kozorog
Na razpolago boste imeli dramo v okolici ali red, ki ga boste lahko ustvarili v sebi in svojem življenju. Tja, kamor boste dajali pozornost, bo potrebno tudi vložiti svoj čas. 

Vodnar
Ne glede na vse, ne boste mogli spustiti nadzora nad življenjem. Čeprav boste želeli spremeniti način sodelovanja in to tudi drugim predstavili, ne bo šlo tako lahko. 

Ribi
Sreča vas bo spremljala, če boste sledili intuiciji. Lahko, da se boste počutli malo nenavadno, a vas bodo rezultati navdušili, da boste vse bolj sledili sebi in navdihu.