sabine nessa Svet24.si

"Čudovito mlado žensko" je v parku pričakala ...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

Jure Godler 5 Odkrito.si

Ko piše Godler - berejo zvezde!

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Horoskop: Vas čakajo korenite spremembe?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Vas čakajo korenite spremembe?

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Po eni strani boste želeli nadaljevati z aktivnostmi, saj vam bo dalo nove energije in optimizma. A po drugi strani vas bo nekaj tako nerviralo, da boste želeli pobegniti. 

Bik
Iskali boste hitro rešitev iz zagate, v katero ste se sami spravili, a ne bo tako enostavno. Ne boste mogli kar zbrisati preteklosti in besed. Čas je za opravičilo. 

Dvojčka
Dobili boste dobre ideje ali ponudbe za sodelovanje, ki vas bodo pozitivno vznemirile. Premislite, kako se boste organizirali, če zares sprejmete to ponudbo. 

Rak
Pazite nase in opazujte situacijo, da vam preveč sprememb naenkrat ne poruši vaših temeljev. Če ne želite prevelikih sprememb, se ne lotevajte vsega naenkrat. 

Lev
Zaželeli si boste korenitih sprememb in vse se bo dogajalo v smeri, da vas bo podpiralo pri tem. Zato boste šli v akcijo še preden boste vse razmislili, a bo vredno. 

Devica
Še sami boste presenečeni nad svojimi dejanji in idejami, ki vam bodo okrepile upanje za pozitivne spremembe v kratkem. Ne boste več cincali, temveč šli v akcijo. 

Tehtnica
Trmasti za druge, a po vaše stabilni, boste v svojih korakih in sreča vas bo spremljala. Ne boste popuščali in naredili boste več, kot ste načrtovali, kar vas bo navdušilo. 

Škorpijon
Vse se vam bo nakopičilo in ne boste se mogli izogniti spremembam. Kamorkoli boste pogledali, bo potrebno nekaj urediti. Začnite pri tem, kar vam je najbližje. 

Strelec
Pogovorili se boste in uspelo vam bo marsikoga prepričati v sodelovanje. To vam bo dvignilo optimizem in vas povezalo s širšo skupnostjo, kar pa niste zares pričakovali. 

Kozorog
Ne odločajte se prehitro o ničemer, razmislite raje, kako izpeljati stvari tako, da boste dobili, kar želite in sočasno spustili vse tisto, kar vas bremeni. Vzemite si čas za to. 

Vodnar
Zdelo se vam bo, da lahko vse dosežete, če boste le prijazni v pravem trenutku, a ne boste mogli brezdati čustev ves čas. Pazite, da si ne nakopljete težav s pretiravanjem. 

Ribi
Imeli boste srečo, saj se bo vse izpeljalo veliko boljše, kot ste načrtovali in izpolnili boste velik del svojih željan že na začetku leta. Začeli se bodo prave spremembe.