Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne vztrajajte pri nekaterih zahtevah

29. 1. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlično vam gre in lahko boste realizirali svoja hrepenenja, ki jih nosite že nekaj časa. Lahko, da se boste preselili ali dobili možnost napredovanja, vsekakor bo pozitivno.

Bik
Želeli boste razkriti srce osebi, ki je pomembna za vas, a boste morali ujeti pravi trenutek. Ne odmikajte se v pretiran nemir, ki lahko povzroči skrito jezo do sebe.

Dvojčka
Svoboda vam bo pomembna, a lahko, da boste morali najprej opustiti stare okvirje in na novo pogledati, kam vse skupaj vodi. Bodite iskreni in sproščeni, pa bo vse OK.

Rak
Pretiravanje s pogovori in pretirana zaupljivost vas bo izčrpala, pa vendarle ne boste ugotovili, da ste si to sami zakuhali. Samo umirite se in nujno odločite v svojo korist.

Lev
Ovire, ki vam ne bodo všeč, vam bodo pokazale, kje ste šibki in kje morate bolje poskrbeti zase in za svoj posel. Nezaupanje do bližnjih se bo izkazalo za smiselno.

Devica
Preveč dela ste si naložili in zaradi tega ne boste mogli dobro spati. Osvobodite misli in se drugače se organizirajte ter sprejmite ideje, ki dajejo najboljše rezultate.



Tehtnica
Ne pretiravajte v pogovorih, da ne poveste vsega prehitro in vam lahko negativno okolje pokvari veselje ob novostih. To vam namreč vzame veliko življenjske energije in vas pahne celo v fizično bolečino.

Škorpijon
Potrpežljivi boste, saj boste čutili, da prihaja vaš čas. Intuicija vam bo vse bolj jasno nakazovala prihajajočo ljubezen, ki vam bo odprla čisto novo poglavje življenja.

Strelec
Aktivirali se boste in dokazali, da zmorete več kot drugi pričakujejo od vas. Ogromno delo boste naredili, kar vam bo dalo upanja za prihodnost, da se boste vrgli v načrte.

Kozorog
Starejša oseba vam bo pomagala priti na zeleno vejo in vas predlagala za napredovanje. To vam bo godilo, a boste doživeli stres zaradi večje odgovornosti.

Vodnar
Ne vztrajajte pri nekaterih zahtevah, ki se bodo kasneje izkazale za napačne. To vam lahko zamaja temelje preživetja in se boste morali potruditi, da popravite to napako.

Ribi


Odlično počutje vas bo spravilo v dobro voljo. Stari problem se odmikajo od vas in prihaja novo, daljše obdobje, v katerem boste začeli pobirati rezultate svojega dela.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Marko prekipeva od ponosa
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Marko prekipeva od ponosa
naslednji članek
Občutek porast izposoje elektronskih knjig
Kultura
Občutek porast izposoje elektronskih knjig