Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Prevelik vpliv dajete nekaterim stvarem

1. 2. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Protestno boste šli na daljšo pot, lahko v tujino ali se vpisali na daljše izobraževanje. Reakcije bližnjih vas bodo prizadele, a boste vztrajali, da dokažete svoje. Koristno bo.

Bik
Lahko se zgodi, da vam bo uspel projekt selitve v tujino ali začeti drugačen posel, ki bo prav tako vodil v selitev na dolgi rok. Večje spremembe vam bodo dobrodošle.

Dvojčka
Zdelo se vam bo, da vas vsi opazijo in da je zelo pomembno, kako izpeljete vse stvari. To vas bo naredilo občutljive za mnenja in pripombe drugih, a sočasno boste srečni.

Rak
Ugled vam bo zrasel in številne simpatije iz preteklosti se bodo pojavile ter vam zmešale misli in načrte. Bodite previdni, da ne dajete prehitrih obljub in se zapletete.

Lev
Vse moči boste usmerili v to, da se čimprej spravite v red in postavite življenje na nove temelje. Pri tem boste previdni pri spremembah v poslu in taktični doma.

Devica
Na novo se bo začelo vse postavljati, zato boste spustili stare načrte in se sistematično lotili sprememb pri sebi, da boste optimalno lahko sodelovali v vsem.



Tehtnica
Skozi sprostitev in sprejemanje sebe, boste dobili veliko nove moči in postavili vse + v čisto nove okvirje. Možne so selitve ali ljubezen iz tujine ter dobra okrepitev ugleda.

Škorpijon
Zadovoljstvo vas bo vodilo v sodelovanje z ljudmi, kjer si boste veliko obetali, a boste vseeno morali biti vi vodilni in sodelovati, saj se sicer stvari ne bodo izpeljale dobro.

Strelec
Prevelik vpliv dajete nekaterim stvarem, o katerih se potem ne želite pogovarjati, zato njihov vpliv na vas še raste. Ne izogibajte se več problematičnim pogovorom.

Kozorog
Skozi strast boste odkrili ljubosumje, ki vas bolj aktivira kot ljubezen. Čustva vam bodo precej zameglila um in kar ne boste mogli dojeti, kaj se dogaja. Opazujte.

Vodnar
Bolj, kot boste ustvarjali red v sebi in okoli sebe, hitreje se bodo stvari čudežno postavljale na svoje mesto, da včasih ne boste verjeli, da je to res, kar se dogaja.

Ribi


Odlično počutje vas bo podpiralo pri večjih uspehih v javnosti in med prijatelji. Vsi vas bodo veseli, zato se oglasite tistim, na katere ste večkrat pomislili. Smiselno bo.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Za glasbenika Mateja se poteguje znana pevka in igralka
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Za glasbenika Mateja se poteguje znana pevka in igralka
naslednji članek
Sašo Dobnik tudi zaradi ljubice shujšal 10 kilogramov
Svet slavnih
Sašo Dobnik tudi zaradi ljubice shujšal 10 kilogramov